Connect with us

EVENTS

“Stelele Moscovei pe Gheaţă” revin pentru a treia oară în România

Published

on

“Stelele Moscovei pe Gheaţă” revin pentru a treia oară în România pentru două noi spectacole care vor avea loc la Bucureşti, pe 18 decembrie, şi la Braşov, pe 17 decembrie.

Spectacolul de la Bucureşti va avea loc la Sala Polivalentă, de la ora 19,30, în timp ce la Braşov patinatorii ruşi îşi susţine reprezentaţia pe gheaţa Patinoarului Olimpic, informează un comunicat Media4Fun remis joi Radar de Media.

Trupa de dans pe gheaţă compusă din 32 de patinatori de excepţie, în frunte cu Igor Bobrin, Natalia Bestemyanova şi Andrey Bukin vor îmbina graţia şi farmecul baletului cu acrobaţii şi figuri de patinaj complexe şi cu o interpretare artistică ce i-a făcut unici în lume.

Programul show-ului va conţine în prima parte “Spărgătorul de Nuci”, iar în partea a doua o “Gală a Campionilor”, cu uimitoare dansuri solo, de pereche şi de grup.

“Bolshoi” înseamnă în Rusia ceea ce este cel mai bun şi este un calificativ primit doar de cei mai talentaţi şi mai mari artişti. Când a avut loc primul turneu Bobrin Ice Theatre, în 1988, presa a elogiat prestaţia artiştilor, iar jurnaliştii din Paris au numit Teatrul “Bolshoi on Ice”. Încununat de succes, Teatrul a primit apoi supranumele de “Stelele Moscovei pe Gheaţă”.

Evenimentul se desfăşoară în cadrul proiectului naţional-cultural “Artă contra drog – 2013”, iniţiat de Asociaţia Culturală de Teatru, Muzică şi Film “Dracula” şi CIADO România în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului şi Ministerul Educaţiei Naţionale.

Biletele, cu preţuri cuprinse între 75 şi 200 lei, se găsesc la casele de bilete ale Sălii Polivalente, Sălii Palatului, Teatrului Naţional ‘I.L.Caragiale’, în librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărtureşti, magazinele Unirea, Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Flanco, Diverta, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro, scrie Agerpres.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending