vineri, februarie 23, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăA-Z NEWSStelian Tanase, la prima conferinţă în TVR: “Sunt un biet intelectual”

  Stelian Tanase, la prima conferinţă în TVR: “Sunt un biet intelectual”

  Stelian Tanase, directorul general interimar al Televiziunii Române, deţine o casă şi un teren intravilan în Bucureşti, dar şi o colecţie de tablouri, icoane, tapiserii şi mobilier de epocă în valoare totală de 191.000 de euro.

  Potrivit declaraţiei sale de avere, completată şi înregistrată pe 20 ianuarie şi publicată recent pe site-ul TVR, Stelian Tănase deţine un teren intravilan de 245 de metri pătraţi în Bucureşti, dobândit în anul 2000 prin cumpărare.

  Stelian Tănase are şi o casă de locuit în Bucureşti, cu o suprafaţă construită desfăşurată de 324 de metri pătraţi (98 de metri pătraţi suprafaţa construită la sol). Casa a fost dobândită prin cumpărare în anul 2000, iar construcţia a fost finalizată în 2003, scrie Mediafax.

  Stelian Tănase are o colecţie de tablouri aparţinând unor autori diverşi, printre care Ion Andreescu, Aurel Cojan, Marcel Iancu, Victor Brauner, Horia Damian, Corneliu Baba, Constantin Piliuţă. Valoarea estimată a acestei colecţii de tablouri este de 150.000 de euro. Tablourile au fost dobândite în perioada 2000 – 2009.

  De asemenea, Stelian Tănase a obţinut o sumă de 2.000 de lei (premiu pentru proză la gala Observatorul Cultural), 500 de euro (pentru susţinerea unei prelegeri la Festivalul Internaţional de Literatură şi Traducere Iaşi 2013) şi 100 de euro pe lună (valoare aproximativă – încasări aferente materialelor publicitare postate pe blogul personal, prin intermediul Google Adsense).

  Conform declaraţiei sale de avere, Stelian Tănase nu are datorii.

  Stelian Tănase a fost numit director general interimar al Televiziunii Române, de Parlament, pe 20 decembrie 2013.

  Fostul Consiliu de Administraţie al TVR, care era condus de preşedintele-director general al televiziunii publice Claudiu Săftoiu, a fost demis pe 10 decembrie de Parlament, odată cu respingerea raportului de activitate al SRTv pe anul 2012. În dimineaţa aceleiaşi zile, Claudiu Săftoiu îşi depusese demisia din funcţia de preşedinte-director general al TVR la Birourile permanente ale Parlamentului, incheie sursa citata stirea.

  GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA, EDITIA PRIMAVARA 2014 va avea loc in data de 19 martie la Ambasad’Or Events & Leasure, eveniment inspired by PERONI. Detalii aici!

  Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente