Stelian Tănase: Nu avem nevoie de 7 canale la SRTv, dar se face un lobby extraordinar pentru TVR 3 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

A-Z NEWS

Stelian Tănase: Nu avem nevoie de 7 canale la SRTv, dar se face un lobby extraordinar pentru TVR 3

Published

on

Stelian Tănase, preşedintele-director general al SRTv, a declarat, miercuri, la Parlament că Televiziunea Română nu are nevoie de şapte canale şi că a propus menţinerea doar a trei televiziuni, în conformitate cu Legea 41, însă se face un lobby extraordinar pentru unele staţii, precum TVR 3, noteaza Mediafax.

„Nu avem nevoie de şapte canale şi, dacă revenim la lege, ele trebuie să fie trei canale: 1, 2, internaţional. Şi staţiile teritoriale. Aşa spune legea. Eu am vrut să revin la lege. Colegii mei s-au opus, pentru că ştiţi bine ce lobby extraordinar se face de pildă pentru TVR 3”, le-a spus Stelian Tănase deputaţilor din Comisia de Cultură a Camerei Deputaţilor, miercuri, în timpul audierii sale.

Şi deputatul UDMR Marton Arpad a spus că Legea numărul 41/ 1994 privind organizarea şi funcţionarea Societăţii Române de Televiziune ar trebui aplicată aşa cum este. „Ar trebui să fie aplicată acea lege proastă exact în textul literei legii”, a spus Marton Arpad.

Pe de altă parte, pe 17 iunie, Stelian Tănase declara pentru agenţia MEDIAFAX că TVR News, TVR 3, TVR HD şi TVR Moldova sunt în afara Legii 41 de funcţionare şi organizare a SRTv, sugerând că este posibilă închiderea lor, însă nu a fost luată o decizie în acest sens.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending