Connect with us

ALL MEDIA

Stelian Tănase: Salariile ”vârfurilor” TVR sunt barate la 70 milioane lei. Nistorescu are mai mult

Published

on

Stelian Tănase, preşedintele-director general al SRTv, a declarat, miercuri, la Parlament, că salariile „vârfurilor” din TVR sunt „barate la 70 de milioane de lei”, colaboratorii primesc în medie un salariu de 2.000 de euro, însă Cornel Nistorescu primeşte o sumă mai mare, pe care nu a precizat-o, scrie Mediafax.

Stelian Tănase a fost audiat, miercuri, în Comisia de Cultură a Camerei Deputaţilor, în contextul în care afirmaţiile recente ale acestuia „au ridicat anumite semne de întrebare asupra a ceea ce se întâmplă în instituţia pe care o conduce”, după cum a declarat la începutul audierilor Gigel Ştirbu, preşedintele Comisiei.

Deputatul PSD Florin Pâslaru l-a întrebat pe Stelian Tănase care este salariul mediu al unui salariat în televiziune şi cât primesc „vârfurile, vedetele din televiziune”. „Mă uit la televizor, văd anumite emisiuni cu anumite vedete sau colaboratori. Aud că salariile sunt foarte mari, de la 3.000 până la 10.000 de euro, şi ratingul nu a crescut”, a spus Pâslaru.

„Salariile vârfurilor televiziunii sunt barate la 70 de milioane de lei. Colaboratorii primesc un salariu, în medie, de 2.000 de euro, cu una sau două excepţii care sunt mai mari sau au formule de plată în care noi nu putem să numărăm cuantumul, cum este contractul lui Moise Guran, care e de patru ani la noi. Avem, de asemenea, salarii mai mari, cum sunt ale lui Cornel Nistorescu, dar nu am voie să spun public cât primeşte, pentru că este un contract confidenţial”, a spus Stelian Tănase.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending