Connect with us

ALL MEDIA

Stelian Tănase: TVR News, TVR 3, TVR HD şi TVR Moldova ar putea dispărea

Published

on

Stelian Tănase, preşedintele-director general al Televiziunii Române, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, că există posibilitatea închiderii posturilor TVR News, TVR 3, TVR HD şi TVR Moldova, invocând faptul că aceastea se află în afara Legii 41 de funcţionare şi organizare a SRTv.

“Legea 41 prevede doar patru canale, 1, 2, TVR Internaţional şi staţiile locale. Restul sunt în afara legii. Luăm în calcul să revenim la cadrul legal, aşa cum a fost el desenat de Parlament, în 1994. Despre TVR News nu se spune nimic, despre TVR 3 nu se spune nimic, despre TVR HD şi TVR Moldova nu se spune nimic şi legea-i lege. Dar sunt discuţii între noi, nu s-a luat nicio decizie.”, a declarat Stelian Tănase.

În ceea ce priveşte posibilitatea închiderii acestor posturi de televiziune, Stelian Tănase a afirmat:

“Luăm în calcul respectarea legii, atât. O să vedem, discuţiile sunt abia la început, între noi. Sunt propuneri. Cineva a propus, noi ne gândim. Încă nu s-a pus nici la vot în Comitetul Director sau în Consiliul de Administraţie. Doar sunt discuţii pe coridor între noi”.

Stelian Tănase a fost votat, luni seară în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune, cu 339 de voturi “pentru” şi 45 “împotrivă”.

tvr news

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau