Connect with us

A-Z NEWS

Steven Seagal, acuzat ca angajeaza sclave sexuale

Published

on

Reclame

Steven Seagal a fost dat in judecata de un fost model in varsta de 23 de ani, Kayden Nguyen, care il acuza pe actor ca a obligat-o sa faca sex cu el sub pretextul ca o angajeaza ca asistenta personala.

Kayden a declarat ca l-a intalnit pe actor in luna februarie a acestui an, dupa ce a raspuns unui anunt de angajare din partea acestuia.

Ajunsa in New Orleans, femeia a descoperit ca Seagal avea doua sclave sexuale, care erau disponibile 24 de ore din 24 de ore pentru el.

Kayden spune ca el a chemat-o intr-o casa izolata, in care el locuia alaturi de sotie si cele doua femei, apoi a tratat-o ca pe o jucarie sexuala, in ciuda impotrivirii ei.

Femeia a mai spus ca actorul in varsta de 58 de ani a obligat-o sa consume droguri si a continuat sa abuzeze de ea.

Aceasta situatie a continuat pana pe 28 februarie, cand Kayden a reusit sa scape, motivand ca este asteptata de familia ei.

Steven Seagal nu a fost de acord ca tanara sa isi vada familia si a urmarit-o cu ajutorul angajatilor lui, amenintand-o cu o arma.

Ea a reusit sa fuga cu ajutorul unui taxi, insa chiar si dupa acest episod actorul a incercat cu disperare sa o convinga sa se intoarca.

Cand a plecat, fostul model a lasat in urma mai mutle lucruri de valoare, intre care haine, bijuterii, laptop-ul personal si bani, iar Seagal a amenintat-o ca nu i le va returna decat daca accepta sa nu depuna plangere.

Procesul impotriva actorului a fost deschis saptamana trecuta, in Los Angeles.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending