Connect with us

A-Z NEWS

Steven Seagal, acuzat ca angajeaza sclave sexuale

Published

on

Steven Seagal a fost dat in judecata de un fost model in varsta de 23 de ani, Kayden Nguyen, care il acuza pe actor ca a obligat-o sa faca sex cu el sub pretextul ca o angajeaza ca asistenta personala.

Kayden a declarat ca l-a intalnit pe actor in luna februarie a acestui an, dupa ce a raspuns unui anunt de angajare din partea acestuia.

Ajunsa in New Orleans, femeia a descoperit ca Seagal avea doua sclave sexuale, care erau disponibile 24 de ore din 24 de ore pentru el.

Kayden spune ca el a chemat-o intr-o casa izolata, in care el locuia alaturi de sotie si cele doua femei, apoi a tratat-o ca pe o jucarie sexuala, in ciuda impotrivirii ei.

Femeia a mai spus ca actorul in varsta de 58 de ani a obligat-o sa consume droguri si a continuat sa abuzeze de ea.

Aceasta situatie a continuat pana pe 28 februarie, cand Kayden a reusit sa scape, motivand ca este asteptata de familia ei.

Steven Seagal nu a fost de acord ca tanara sa isi vada familia si a urmarit-o cu ajutorul angajatilor lui, amenintand-o cu o arma.

Ea a reusit sa fuga cu ajutorul unui taxi, insa chiar si dupa acest episod actorul a incercat cu disperare sa o convinga sa se intoarca.

Cand a plecat, fostul model a lasat in urma mai mutle lucruri de valoare, intre care haine, bijuterii, laptop-ul personal si bani, iar Seagal a amenintat-o ca nu i le va returna decat daca accepta sa nu depuna plangere.

Procesul impotriva actorului a fost deschis saptamana trecuta, in Los Angeles.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending