Connect with us

Business

Stiati ca repatrierea decedatului se poate face in baza politei de asigurare?

Published

on

Nu stiu cati dintre voi sunt la curent cu astfel de detalii, mai ales ca marea majoritate dintre noi nu stim cum sa le ocolim mai bine.

Mai degraba exista aceasta tendinta si pentru ca acest lucru aminteste de o intamplare nefericita si de ce nu ne pune in fata unor fapte implinite, pe care deseori le ocolim. Cu toate astea sunt cateva lucruri importante care intotdeauna ne vor atrage atentia, mai ales ca putem discuta pe acest subiect al trecerii in nefiinta a unei persoane dragi zile in sir.

Insa poate cel mai bine ar fi sa aducem in atentia publicului faptul ca si pentru momentele negre din viata noastra exista lucruri care sa le faca mai usor de suportat. Iar unul dintre aceste lucruri este strict legat de polita de asigurare in caz de deces. Cum bine stiti sunt nenumarate persoane ce au plecat sa lucreze in strainatate si intocmai nu au o munca de birou. Cei mai multi dintre ei isi sacrifica sanatatea si din pacate si mai grav, viata.

In cazul acestora ar fi ideal daca ar exista o polita de asigurare, deoarece prin intermediul si in baza acesteia se poate realiza repatrierea decedatului fara ca cel de acasa sa fie nevoit sa bata la diferite usi pentru ajutor. In primul rand ca rezolvarea acestei probleme si in special rezolvarea tuturor actelor necesare pentru repatrierea omului decedat nu intampina atat de multe dificultati, ca in cazul in care esti nepregatit pentru astfel de situatii si nu stii catre cine te-ai putea indrepta pentru a duce la bun sfarsit toate acele elemente ce sunt necesare.

Cu atat mai mult ca in astfel de situatii trebuie sa luati in calcul si faptul ca suferinta va fi de doua ori mai mare si nu veti putea sa rezolvati problemele intampinate cat mai curand. Si cum bine stiti rezolvarea problemelor ce tin de acte, de hartii poate dura o vreme, cu atat mai mult ca trebuie luat in calcul si costul pe care il are repatrierea. Dar daca aceasta repatriere a decedatului se va face in baza unei astfel de polite de asigurare, lucrurile se pot rezolva mult mai usor, rapid si eficient, iar costul nu o sa vi se mai para ceva imposibil de achitat.

Caci trebuie sa spunem ca cei care pleaca peste hotare sa munceasca de cele mai mute ori sunt cei care isi doresc sa ofere familiei si in special copiilor un viitor mai bun, iar in cazul acestora orice tip de costuri suplimentare le poate agrava situatia si starea financiara. Iar acesta este cel mai elocvent exemplu si nu trebuie sa ne inspaimantam atunci cand gandul ne zboara uneori la serviciul de pompe funebre si la tot ceea ce presupune o slujba de inmormantare.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending