Connect with us

LIFE STYLE

ŞTIAŢI CĂ…?

Published

on

Reclame

DJ-ul Tiësto s-a căsătorit pentru prima dată la 50 de ani.

DJ-ul olandez Tiësto  al cărui nume real este Tijs Michiel Verwes, s-a căsătorit cu modelul Annika Backes (23 de ani) într-o locaţie inedită, în mijlocul Deşertului Utahi, luna septembrie 2019.  Urmatorul an a devenit  tatic. 

Tiësto s-a căsătorit cu modelul Annika Backes, sâmbătă, 21 septembrie, după patru ani de relaţie, în mijlocul Deşertului Utah, scrie .Daily Mail.

DJ-ul în vârstă de 50 de ani, care are o avere estimată la 149 milioane de dolari şi este al şaselea cel mai bine plătit DJ din lume, a ales resortul de lux Amangiri, din statul american Utah, pentru ceremonia care a avut loc în faţa a 80 de invitaţi.

Potrivit revistei Vogue, ceremonia s-a desfăşurat pe o terasă cu vedere la crestele stâncoase şi la dunele de nisip ale resortului, înconjurată de flori, iar pe culoarul pe care au păşit mirii erau arcade din oglinzi care reflectau deşertul. Întreg resortul a fost decorat cu lumânări.

„După ce toată lumea a ajuns în sala de recepţie, locul în care a avut loc şi ceremonia noastră, totul s-a transformat complet. Am făcut un tunel din oglinzi care duce la o sculptură în gheaţă cu iniţialele noastre“, a declarat Tiësto.

„M-am simţit extrem de emoţionat pentru că suntem îndrăgostiţi de atât de mult timp şi ne gândeam dintotdeauna la ziua aceasta, iar acum este în sfârşit aici. A fost mult mai frumos şi mult mai special decât mi-am putut imagina vreodată“, a spus Tiësto.

 

,,Tijs i-a făcut o surpriză lui Backes, compunând o piesă special pentru căsătoria lor.   „Unul dintre momentele mele preferate a fost să ascult piesa pe care Tijs a compus-o pentru mine. Este intitulată «A Million Years» şi m-a lăsat complet surprinsă. A fost distractiv să dansăm împreună pe această piesă, iar invitaţii au iubit momentul“, a afirmat Annika.

Cei doi miri s-au cunoscut la un restaurant din New York în februarie 2015, când prieteni comuni le-au făcut cunoştinţă.   Tiësto, DJ-ul care a ocupat poziţii fruntaşe, ani la rând, în DJMag Top 100, a fost dintotdeauna descris de fani ca un artist care îşi transpune sentimentele prin intermediul muzicii pe care o mixează. , notează Mediafax.

Anul 2020 a venit cu pandemie, anulări de evenimente, restricții, iar Tiesto s-a dedicat vieții de familie; în luna mai cuplul a anunțat că așteaptă primul copil, o fețită. La acea vreme, Tiesto se afla într-o călătorie și a vazut rezultatul ecografiei pe Facetime. La șase luni de la acel moment, cei doi au postat cu bucurie, pe conturile de social media, faptul că familia lor s-a mărit! Viola Margreet este cel mai nou membru al familiei Verwest. Scrie Pro tv

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending