Connect with us
Avatar

Published

on

Stirile Kanal D s-au imbogatit cu o noua rubrica dedicata celor interesati sa gaseasca reteta fericirii, a starii de bine. In fiecare miercuri, in principalul grupaj informativ al zilei, telespectatorii Kanal D vor avea parte de o doza de optimism, de raspunsuri la intrebari simple ce vizeaza toate aspectele vietii si influenta acestora asupra echilibrului dintre minte, corp si suflet.

Diana Parvu, prezentatoarea si realizatoarea rubricii „Codul fericirii”, din cadrul Stirilor Kanal D,  vine in intampinarea telespectatorilor cu sfaturi utile, reportaje, materiale despre diverse situatii de cuplu, de relationare la locul de munca, conduita sociala, dezvoltare personala, terapii alternative, tratamente corporale, sport. In fiecare editie „Codul fericirii” sunt intervievati, pe subiectul de interes al zilei respective,  specialisti in domenii precum psihologie, nutritie, medicina, dezvoltare personala etc.

 

De luni pana vineri, Stirile Kanal D le ofera telespectatorilor o serie de rubrici care vin in intampinarea preocuparilor, aspiratiilor si intrebarilor pe care acestia si le pun zi de zi.  In prima zi a saptamanii, telespectatorii urmaresc operatiuni de salvare a unor animale aflate in suferinta, in rubrica „Salvam suflete”, un demers de descurajare a violentei impotriva necuvantatoarelor. Reporterul Daniel Nicolaina si asociatia Kola Kariola fac totul pentru a salva zi si noapte animale maltratate.

In fiecare marti,  Stirile Kanal D de la ora 19:00 ofera celor aflati in fata micului ecran un ghid pragmatic, intr-o economie ca o nebuloasa. Petre Nichita raspunde in rubrica „Cat te costa?” la intrebari precum: „Cum sa iti calculezi cosul zilnic?”, „Ce conditii trebuie sa indeplinesti ca sa iti iei prima casa?”, „Cat de sigur e sa te imprumuti la banca?” etc. Raspunsurile sunt clare, documentate, menite  sa ii ajute pe cei de acasa sa fie informati cand iau decizii, intr-un peisaj economic adesea greu de inteles.

 

Joia, Ilinca Obadescu vine cu recomadari pentru weekenduri memorabile. De la concerte, filme, piese de teatru pana la targuri, festivaluri si petreceri campenesti, oferta este una foarte variata si atractiva. Cele mai interesante povesti de calatorie, cu destinatii surprinzatoare, oameni frumosi , locuri pitoresti si bucate alese ne sunt aduse in fiecare vineri de reporterul George Mihai in rubrica „Ati fost aici?”, din cadrul Stirilor Kanal D.

 

Foto Credit: KANAL D

 

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending