Știrile pozitive au prăbușit traficul unui site rusesc - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Știrile pozitive au prăbușit traficul unui site rusesc

Published

on

Site-ul rusesc City Reporter a publicat pe 1 decembrie, doar informaţii pozitive. Experimentul a dus la pierderea a 66% dintre cititori, informează francetvinfo.fr, citat de Mediafax.

“Aveţi sentimentul că sunteţi înconjuraţi de informaţii negative? Aveţi câteodată chef să nu citiţi ştiri deprimante dimineaţa? Credeţi că ştirile pozitive sunt un mit? Ei bine, vom încerca să dovedim contrariul mâine!”, suna anunțul site-ului pe 30 noiembrie.

Așadar, pe 1 decembrie, echipa platformei de știri a publicat doar știri pozitive, precum construirea la timp a unui tunel în oraş, dar şi informaţii prezentate într-o lumină pozitivă, de exemplu: “Fără incidente pe şosele, în ciuda ninsorii”.

Schimbarea conținului site-ului nu a avut însă efectele scontate. Numărul cititorilor a scăzut dramatic pe 1 decembrie.

“Ne-am uitat după lucruri pozitive în ziua știrilor bune și le-am găsit. Dar se pare că nimeni nu are nevoie de ele. Asta este o problemă.”, a scris redactorul șef adjunct Viktoriya Nekrasova pe pagina sa de Facebook.

Experimentul a durat o zi, așa că începând cu 2 decembrie, City Reporter a revenit la știrile clasice: accidente auto și defectarea conductelor de apă.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending