Connect with us

AUDIENȚE TV

Știrile PRO TV în topul preferințelor telespectatorilor, în ziua alegerilor

Published

on

Reclame

Românii au avut ieri de făcut alegeri importante pentru viitorul țării.

Cei de acasă au fost ținuți la curent cu cele mai noi și obiective vești despre procesul de vot, în cadrul Știrilor PRO TV. Cosmin Stan le-a arătat telespectatorilor evoluția prezenței la vot, prin realitatea  augumentată.

 

„A fost o experiență extraordinară care mi-a arătat încă o dată, deși nu era nevoie, din ce echipă extraordinară fac parte. A fost un efort de echipă la care au contribuit oameni dedicați care au muncit enorm. Mi s-a părut o idee genială să facem asta. M-am simțit ca peștele în apă. Se spune despre mine, de multe ori, că sunt peste tot așa că acest efect de realitate augmentată mi-a oferit prilejul chiar să fiu măcar în două locuri în același timp. Ideea era că dacă nu poți aduce videowall-ul pe teren, la fața locului, ca să te folosești de el să arăți grafic cifre și alte elemente, atunci hai să ducem omul la videowall, dar să-l lăsăm în același timp și în miezul evenimentelor. Și mă bucur că ne-a ieșit super bine treaba asta”, a declarat Cosmin Stan.

 

În spatele efectului pe care l-au văzut cei de acasă, a fost o muncă impresionantă din partea mai multor departamente PRO TV: „Utilizarea realității augmentate pentru a crea efecte de teleportare într-un studio TV de Știri, folosind un sistem avansat de grafică, este cu adevărat impresionantă. Aceste efecte permit prezentatorilor și invitaților să pară că dispar și reapar instantaneu în alte locații, adăugând un element spectaculos și inovator emisiunilor TV de Știri.

Tehnologia pe care o avem oferă posibilități avansate de grafică și animație în timp real, permițând producătorilor să creeze efecte vizuale captivante și să îmbunătățească experiența de vizionare pentru telespectatori”, Bogdan Andreescu, Technical Director.

 

PRO TV s-a axat întodeauna pe inovație și creativitate și le-a adus telespectatorilor cele mai spectaculoase imagini: „Vrem să aducem

cât mai aproape telespectatorii de Știrile PRO TV, așa că ne gândim și inventăm soluții cât mai neaștepate pentru a prezenta un alt fel de știri. Chiar dacă pare desprinsă dintr-un serial SF, ideea de a-l aduce pe Cosmin Stan din secția de votare direct în studioul de știri prin „teleportare” e cât se poate de reală. La prima vedere pare simplu, însă a fost nevoie de multe ore de teste, soluții tehnice rapide și repetiții peste repetiții pentru ca totul să iasă așa cum ne-am dorit. Dincolo de aceste soluții inovative, ceea ce face cu adevărat diferența , este echipa care a pus totul la cale și ne-a făcut pe toți să privim un pic mai departe într-un viitor posibil”, a spus Vasile Alboiu, Creative Director.

 

Știrile PRO TV au fost, ieri, în topul preferințelor celor de acasă!

Jurnalul principal al zilei, prezentat de către Oana Andoni, a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 18:57 – 19:33, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Jurnalul a înregistrat 5.2 puncte de rating și 23.8% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 3.1 puncte de rating și 14.0% share.

 

Ediția specială a Știrilor, din intervalul 21:55 – 23:38, prezentată de către Cristian Leonte, a fost în topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, 4.5 puncte de rating și 15.5% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 2.8 puncte de rating și 9.6% share.

 

Nu ratați cele mai obiective informații la jurnalele Știrilor PRO TV, dar și online, pe site.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending