Stirile video, cel mai vizionat segment de pe Internet - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Stirile video, cel mai vizionat segment de pe Internet

Published

on

Continutul video cel mai interesant de pe internet il reprezinta stirile, in proportie de 45%.
Un studiu efectuat de Cisco Romania atesta ca acelasi procent dintre cei chestionati vizioneaza zilnic continut video si 37% saptamanal, informeaza NewsIn.

Potrivit aceluiasi studiu, care s-a derulat in cadrul Cisco Expo 2008 si la care au participat 350 de persoane, 33% dintre cei care au raspuns intrebarilor prefera abonamentul la un serviciu de tip triple pay (telefon, internet, TV), fata de 20% abonati care prefera un serviciu tip double pay (telefon si internet, internet si TV, telefon si TV).

Peste trei sferturi, din repondenti, folosesc Internetul pentru chat/telefonie video cu familia si prietenii.
De asemenea, 41% folosesc o aplicatie video la locul de munca, iar dintre acestia 48% au webcam la PC/laptop si il folosesc pentru convorbiri cu colegii, tip video calls, in timp ce 34% folosesc regulat conferintele video.
Raportul evidentiaza cresterea utilizarii de continut video si pune in evidenta preferinta consumatorilor romani de a atribui internetului un rol tot mai semnificativ ca sursa de informare, dar si de colaborare, in mediul de afaceri sau social.
Cisco Expo 2008 a consultat 760 de persoane, reprezentand peste 300 de companii. Aproape jumatate (45%) dintre participanti au provenit din randul managerilor, un numar egal (45%) din randul specialistilor IT&C si 10% din alte categorii (consultanti, reprezentanti din invatamantul tehnic superior, presa).
Sursa: NewsIN.ro

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending