Connect with us

Business

Stiti care este lada de bere ideala? Una produsa de Schoeller Allibert!

Published

on

Berea este una dintre cele mai populare bauturi din lume, motiv pentru care nu exista bar,  restaurant sau magazin alimentar care sa nu o includa pe lista produselor oferite spre vanzare. Iar cum aceasta bautura nu se mai transporta in butoaie de mai bine de un secol, e clar ca la mai multe sticle care trebuiesc transportate e intotdeauna nevoie si de o lada bere.

Si nu de oriunde, ci de la Schoeller Allibert, cel mai important si mai inventiv producator european de ambalaje reciclabile!

Aceasta companie olandeza cu o experienta de sase decenii in acest domeniu le ofera clientilor sai sisteme de depozitare cu greutate redusa, dar usoare, care permit o stivuire usoara si manipulare ergonomica,  care garanteaza siguranta produselor in timpul depozitarii si transportului.

Alegerea navetelor trebuie facuta cu multa grija, in functie de dimensiunile si forma sticlelor care trebuiesc transportate – pentru ca, dupa cum se stie, exista si producatori de bere care tin la imagine, adica la forma deosebita a sticlelor lor, pentru a-si evidentia produsul. Naveta pentru sticle reprezinta statutul de ambasador al brandului si vehiculul pentru prezentarea produsului la punctul de vanzare.

Deci, daca doriti o companie care, in afara de o foarte variata gama de produse „standard”, are know-how-ul necesar pentru a proiecta solutii personalizate, adresati-va cu incredere specialistilor de la Schoeller Allibert, a caror inventivitate este recunoscuta in intreaga lume. Aceasta calitate este specifica Olandei, care e o tara mica si are resurse putine, fapt care i-a silit, inca din Evul Mediu, pe locuitorii ei sa fie teribil de inventivi, incepand cu constructia de corabii (vase de comert sau de razboi), de mori de vant, de diguri (cu care smulgeau pamant arabil din mare) si terminand cu ambalajele si sistemele de depozitare reciclabile produse de Schoeller Allibert. De fapt, inca de la inceputurile existentei companiei, „sistemul filozofic Schoeller Allibert” a fost definit de verbul „a recicla”, pentru ca specialistii companiei constientizeaza faptul ca planeta pe care traim este, la urma-urmei, un sistem inchis, ale carui resurse nu sunt inepuizabile.

Firma fondata de familia Schoeller in 1958, a izbutit sa-si adjudece nu mai putin de 25% din piata europeana de ambalaje reciclabile si s-a transformat intr-o multinationala cu mii de angajati si cu fabrici in intreaga lume, intr-un grup industrial ale carui produse sunt din Pe langa prestigiu, grupul Schoeller Allibert a dobandit si un important portofoliu de clienti, care sunt jucatori importanti in industria aerospatiala, industia chimica, electronica, industria farmaceutica, gestionarea si reciclarea deseurilor, industria textila, cea a produselor de pielarie si incaltaminte si, nu in ultimul rand, in agricultura si industrie alimentara.la ora actuala, Schoeller Allibert are reprezentante in Austria, Belgia, Republica Ceha, Finlanda, Franta, Germania, Italia, Marea Britanie, Spania, Suedia, Polonia, Statele Unite si in Romania. Da, si la noi – in Bucuresti, pe strada  Turnu Magurele la numarul 270 D. Iar daca timpul nu va permite sa va deplasati pana acolo, puteti contacta reprezentanta folosind numerele de telefon 00 40 31 102 46 50 si 00 40 21 460 20 88 sau puteti trimite un e-mail pe adresa info.romania@schoellerallibert.com pentru a solicita informatii.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending