Strategie de programe a Televiziunii Române, coordonată de Stelian Tănase, prelungită până la 1 iunie 2015 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Strategie de programe a Televiziunii Române, coordonată de Stelian Tănase, prelungită până la 1 iunie 2015

Published

on

Consiliul de Administraţie al SRTv a decis recent să prelungească, până la 1 iunie, perioada de activitate a grupului de lucru coordonat de şeful TVR, Stelian Tănase, pentru conceperea strategiei de programe a Televiziunii Române, care ar fi trebuit elaborată încă de anul trecut, scrie Mediafax.

Pe 16 septembrie 2014, Consiliul de Administraţie (CA) al Societăţii Române de Televiziune (SRTv) a aprobat înfiinţarea unui grup de lucru care trebuia să elaboreze, până pe data de 30 septembrie 2014, strategia de programe a Televiziunii Române.

Recent, Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat prelungirea, până la 1 iunie 2015, a perioadei de activitate a grupului de lucru pentru elaborarea strategiei de programe a SRTv.

Reprezentanţii Consiliului de Administraţie în cadrul grupului de lucru sunt Cătălin Blebea, Adrian Bucur şi Romina Surugiu.

“La 1 martie (2015, n.r.) ne propunem să venim la CNA cu o nouă grilă, o nouă structură. Noua grilă se va baza pe faptul că va fi o diferenţă de identitate între canalul 1 şi canalul 2. Care va fi ea nu ştiu, pentru că nu avem rezultatele complete ale sondajului”, a mai spus, la momentul respectiv, Stelian Tănase.

CITESTE SI:

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending