Strategii de succes în pariurile sportive

0
462

Succesul la pariuri sportive nu depinde doar de noroc și acest aspect este demonstrat de specialiștii în biletul zilei din întreaga lume. 

Unul din cele mai populare site-uri care oferă sugestii și analize pentru pariuri, cota2.ro, a împlinit un an de existență în mediul online și se bucură de o ascensiune de invidiat în rândul pariorilor din România, nu doar prin prisma rezultatelor excelente, dar și pentru sfaturile extrem de utile pe care le oferă.

Managerul de proiect, Cătălin Mihalache, autor al singurului masterclass de pariuri sportive publicat în România, Puterea Cotelor, a explicat care sunt factorii care stau la baza succesului în acest domeniu.

„În general pariorii speră să dea lovitura ca la loterie, iar aceasta este greșeala principală care duce la afectarea în mod negativ a propriului buget. Eu mi-am propus să vin în ajutorul celor care s-au săturat să piardă dând vina pe ghinion, prin încercarea de a-i educa să parieze. Statutul de specialist l-am căpătat în urma unor ani buni de experiență ca parior pe singura bursă de pariuri sportivă licențiată în România, Betfair Exchange, iar după ce am descoperit că se pot câștiga bani foarte ușor indiferent de rezultatul final al meciurilor, am început să dezvolt anumite strategii care s-au dovedit a fi destul de profitabile.”

Pariorii începători, sau care doresc să aprofundeze trategii speciale aplicate în pariurile sportive, pot descoperi pe site tutoriale video extrem de utile despre money management și despre cum pot folosi pariurile la bursă.

De asemenea, miile de utilizatori zilnici care vizitează site-ul, primesc oferte exclusive și cele mai bune bonusuri pariuri online oferite jucătorilor noi.

Tipsterii care postează zilnic recomandări de pariere au bilanțul monitorizat și afișat public pe site, pentru ca activitatea să fie complet transparentă. De asemenea, există și posibilitatea accesului gratuit într-un grup select de pariuri Premium, care cuprinde în prezent peste 500 de abonați.

„Pariurile sportivă reprezintă un joc de noroc, perfect de acord, dar există modalități prin care factorul ce ține de hazard să fie minimizat cu ajutorul unor tehnici speciale ce țin de gestionarea bugetului, analiză și statistici, iar rezultatele pozitive se văd pe termen lung direct în buzunarele și conturile pariorilor care țin cont de sfaturile specialiștilor”

Comentarii