Streaming live din casa Fabrica de staruri pe www.fabricadestaruri.ro

0
570

Concurenţii din show-ul de la TVR 1 pot fi „urmăriţi” 24/24, 7/7

Tensiunea creşte cu fiecare zi ce trece pentru concurenţii care îşi doresc să devină staruri în concursul de la TVR 1. Lorena se ceartă cu mai toţi cei din casă, Doina este în conflict cu mai toată lumea, Alex îşi face nervi din cauza remarcilor Cristinei, Arpi o mustră pe Beti pentru cum s-a purtat la ora de actorie… Toate acestea se pot urmări în streaming live pe www.fabricadestaruri.ro. Transmisiunea în direct din casa Fabrica de staruri este asigurată 24 din 24 de ore, 7 zile din 7 şi sunt urmărite zonele cu activitatea cea mai intensă din casă, comutarea între cele peste 40 de camere din casă fiind făcută automat.

„Am ştiut de la bun început că voi fi nominalizată. Şi asta pentru că nu reuşesc să-mi înfrâng teama de scenă şi de public”, a mărturisit Cristina, imediat după ediţia de duminică a Fabricii de staruri de la TVR 1. De altfel, Cristina continuat să se confeseze colegei ei, Maria, că înainte de a intra în casă era de părere că poate cânta, însă pe măsură ce săptămânile trec, ea a „înţeles” că nu poate face meseria asta. Beti, cea de-a doua nominalizată, îşi doreşte foarte mult să rămână în concurs şi să-şi recapete încrederea în ea, dar după evoluţia de duminică seara este lipsită de speranţă.

Cristina şi Beti sunt cele două concurente care au rămas în duel după încheierea celei de-a şaptea ediţii Fabrica de staruri. Până duminică, 6 mai, telespectatorii pot trimite SMS la 1388 (0,99 euro/SMS, TVA inclus, valabil în reţelele Cosmote, Orange, Vodafone, Zapp) cu textul „08” pentru a o ajuta pe Cristina, şi „16” pentru a o susţine pe Beti.

În casă, băieţii preferă să rămână Cristina şi nu Beti. „Este prea puţin comunicativă şi nu s-a dovedit curajoasă”, spun concurenţii din casă despre Beti. Cristina este cea care petrece cel mai mult timp în camera băieţilor. Ea este singura fată din casă cu care băieţii stau mai mult de vorbă şi pe care o tratează ca pe o prietenă.

Irina, nominalizată şi ea în ediţia a şaptea, dar salvată de profesorii Academiei, şi-a propus să nu mai aibă aşteptări de la colegii ei. A fost foarte supărată pe Arpi, care nu i-a oferit steluţa salvatoare duminica trecută.

Concurenţii sunt nemulţumiţi de prestaţiile lor din emisiunea trecută. Acest lucru a fost subliniat şi de Nicu Alifantis, care a exclamat în timpul show-ului: „M-am plictisit groaznic, doar publicul m-a mai antrenat. Toate aprecierile mele merg către public. Se cântă pentru că avem de cântat… Dacă toţi cântaţi aşa, voi pleca peste câmpuri, munţi… Şi nu mă mai întorc!…” (Nicu Alifantis).

Pentru 6 mai, Andi are de pregătit melodia “She’s The One”, a lui Robbie Williams. Melodia i-a trezit nişte amintiri dureroase, readucându-i-o în memorie pe fosta lui iubită, pe care a şi cerut-o în căsătorie. Ceea ce nu s-a concretizat, însă, întrucât mama lui Andi nu a fost de acord. De atunci relaţia lui cu mama s-a deteriorat foarte mult.

Alex, unul dintre cei mai îndrăgiţi şi apreciaţi concurenţi din casă rezistă din ce în ce mai greu în acest concurs. Îşi doreşte foarte mult ca dimineaţa să poată ieşi din casă, lucru imposibil din cauza regulamentului concursului. Casa în care sunt cazaţi concurenţii Fabricii de staruri nu are nici măcar geamuri, iar sălile pentru sport, pentru repetiţii, dormitoarele sunt sub acelaşi acoperiş.

Săptămâna trecută, în urma duelului dintre Doina şi Denis, cel din urmă a părăsit Fabrica de staruri. În cursa pentru a deveni star au mai rămas Arpi, Maria, Lorena, Mihai, Doina, Beti, Alex, Cristina, Vladimir, Irina şi Andi.

Fabrica de staruri se transmite în fiecare duminică seară, la TVR 1 şi Prime TV. 16 tineri din România şi Republica Moldova au fost selectaţi să intre în Fabrica de staruri. Cei mai talentaţi şi rezistenţi dintre ei vor ajunge la finalul celor trei luni de concurs, câştigătorul obţinând premiul de 50.000 de euro şi un contract muzical cu o importantă casă de discuri.

Mai multe informaţii despre concurenţi şi despre activitatea lor în casa Fabrica de staruri găsiţi pe www.fabricadestaruri.ro. De asemenea, puteţi comenta pe pagina de Facebook a emisiunii, http://www.facebook.com/infabricadestaruri.

Despre Fabrica de staruri:
Fabrica de staruri este primul show de televiziune transfrontalier, transmis live în România şi Republica Moldova. Emisiunea este transmisă în România de TVR 1, iar în Republica Moldova de Prime TV, duminica, de la ora 21.25. În timpul săptămânii, pe TVR 1 se transmite un tronson zilnic de 20 de minute (12.20 – 12.40), cu un rezumat al celor mai importante momente de la pregătirea concurenţilor. Tot în timpul săptămânii, TVR 2 are trei tronsoane dedicate – astfel, Fabrica de staruri poate fi urmărită zilnic la TVR 2, de la ora 10.00 (luni-duminică), de la ora 20.00 (luni-duminică) şi de la ora 23.30 (luni-duminică). În cele trei tronsoane, telespectatorii văd cele mai importante momente ale zilei anterioare pentru tinerii înscrişi în Fabrica de staruri.
Fabrica de staruri, format bazat pe o licenţă Endemol, este varianta românească a renumitului Operation Triumph – unul dintre cele mai urmărite talent reality-show-uri din lume.

Comentarii