Connect with us

BAZAR

Studenții au intrare liberă la recitalul extraordinar: “Vioara lui George Enescu”

Published

on

La concertul “Vioara lui George Enescu”, programat la 1 noiembrie, la Sala Radio din București, intrarea studenților de la facultățile de toate specializările (nu numai a celor de la Arte) va fi liberă, în limita locurilor disponibile și pe baza carnetului de student.

Au cântat în cinci sate şi două oraşe din România, iar pe 1 noiembrie vor cânta la Sala Radio, în Bucureşti. Cei doi solişti concertişti ai Orchestrelor şi Corurilor Radio, violonistul Gabriel Croitoru, care are privilegiul de a cânta pe vioara Guarneri del Gesu pe care a cântat George Enescu (instrument pus la dispoziţie şi aflându-se în patrimoniul Muzeului naţional ”George Enescu”) şi pianistul Horia Mihail, protagoniştii turneului Vioara lui George Enescu, vor susţine un concert special dedicat celor 85 de ani de istorie ai radioului public.

Iniţiat de Radio România Cultural şi Accendo, Turneul Vioara lui George Enescu, ediţia a doua, care a debutat pe 22 septembrie în zona Moldovei, a ajuns zilele trecute în două sate din judeţul Sibiu, în Slimnic şi în Răşinari.

Cea de-a doua ediţie a turneului „Vioara lui George Enescu”, cu violonistul Gabriel Croitoru acompaniat de pianistul Horia Mihail, ajunge pe 1 noiembrie la Sala Radio din Bucureşti. Va fi un recital extraordinar din seria manifestărilor dedicate aniversării a 85 de ani de la înfiinţarea radioului public românesc.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau