”Studiem intens chimia intuiției” într-o nouă săptămână a show-ului zilnic Batem Palma?

0
187

Ne vedem zi de zi. Suntem ca o mică mare familie. Până și pe Bancă o simt mai aproape de noi”, va spune Cosmin Seleși în una dintre serile acestei săptămâni în show-ul în care concurenții își propun să deschidă în ordinea corectă fiecare cutie dintre cele aflate în joc pentru a câștiga un premiu cât mai valoros sau chiar cel mai mare, 100.000 de lei.

În fiecare zi, de la ora 18:00, cel care va fi extras se va folosi de experiența acumulată în emisiune și de intuiție și va aștepta cu emoție să vadă ce rezultat va obține. 

Concurenții care se află în acest moment în show sunt: Ferucio Damian, Ana Maria Udriște, Gabriel Pică, Iuliana Hodoș, Miruna Puiu, Lorin Druță, Beniamin și Iosif, Tatiana Busuioaca, Tiberiu Trocaru, Cătălina Filip, Ștefania Păun, Alex Furman, Cristina Dinu, Bogdan Urucu, Florentina Baloș, Nicolas Stativă, Laura Cherecheș, Alin Cidoiu, Denisa Comănescu, Mihai Bran, Izabela Juncu și Andrei Ionescu.  În această seară, lor li se va alătura un nou coleg.  

Brigada Batem Palma intră în acțiune. Sumă mare de bani, 24 de detectivi, iar din umbră – Banca”. E clar, mai sunt doar câteva ore până la începerea jocului, așa că emoțiile pot începe. Indiferent de cine va juca, un lucru rămâne cert: concurenții ”sunt toți pentru unu și unu pentru toți”. 

Cum vor fi aranjate sumele în cutii știe, ca de fiecare dată, doar doamna avocat Eugenia Bobe. Deși au trecut mai bine de 100 de ediții în care aceasta a refuzat să ofere vreun indiciu, Cosmin Seleși va continua să încerce să obțină mici detalii care să-i ajute pe concurenți. ”Normal că nu o să vă spun unde este suta de mii”, îi va reaminti însă avocata iubitului prezentator. 

Este vremea pentru distracție și câștiguri mari! Nu ratați de luni până vineri, de la ora 18:00, noi ediții din cel de-al doilea sezon al show-ului Batem Palma? 

Redactia Radar de Media

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.