Studio20 este alegerea ideală pentru cariera ta – află de ce! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Studio20 este alegerea ideală pentru cariera ta – află de ce!

Published

on

Poate îți sună a clișeu, însă adevărul este următorul: viitorul este numai în mâinile tale. Pentru a te bucura de succes, trebuie să te asiguri că faci alegerile potrivite atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Stuido20 te ajută să le bifezi pe ambele, oferind un job excelent care îți va aduce satisfacții și în viața personală. Descoperă ce înseamnă o carieră ca model de videochat!

Studio20 este de departe unul din cele mai cunoscute studio-uri de videochat nu doar din țară, ci și la nivel internațional, cu o experiență de peste 20 de ani și numeroase sedii în țară și în străinătate (Cehia, Ungaria, Columbia, SUA). Fără doar și poate, experiența în domeniu îți spune cuvântul – aceasta a dus la dezvoltarea unui pachet salarial cu bonusuri extrem de avantajoase și condiții de lucru excelente, pentru ca modelele de videochat (în fond, jucătorii-cheie ai întregii afacerii) să se bucure de succes pe toate planurile!

În primul rând, fiecare model nou angajat, indiferent de nivelul de experiență, va avea un venit minim garantat de 1000$ încă din prima lună de muncă, la care se adaugă comisionul de bază de 50%. În timp însă, se adaugă și alte bonusuri și beneficii financiare avantajoase pe baza performanței:

– bonus de 5% pentru primele 100 de ore active pe lună (inclusiv streaming mobil și apeluri video);

– bonus de 5% pentru câștiguri de minim 15.000$ pe lună;

– bonus de 5% pentru un comportament online exemplar;

– bonus de 5% pentru colaborare pe termen lung;

– bonusuri suplimentare de fidelitate după 12 luni de activitate, calculate în funcție de veniturile obținute;

– după 3 luni de activitate, posibilitatea de a accesa credite fără dobândă și fără comisioane direct de la Studio20, ratele fiind reținute automat din câștigurile realizate lunar.

Advertisement

Și nu uita – pentru Studio20, experiența anterioară nu este un criteriu obligatoriu în ceea ce privește angajarea ca model de videochat. Pentru a face impresie încă de la primul interviu, trebuie să ai un aspect fizic general plăcut (nu se pune accentul pe siluete de tipul 90-60-90), să fii ambițioasă, dornică să înveți lucruri noi și, cel mai important, să ai încredere în tine, să-ți cunoști atuurile și să știi, de asemenea, cum să te folosești din ele.

Restul vor veni de la sine, în timp. În plus, în special în cazul modelelor fără experiență, Studio20 asigură și o perioadă de training, pe durata căreia acestea vor primi sfaturi și îndrumări utile, se vor familiariza cu site-urile pe care vor lucra și vor învăța cum să folosească tehnologia implicată în întregul proces de videochat. De asemenea, acestea vor avea parte de prima ședință foto profesionistă, în cadrul căreia consilierii de imagine ai Studio20 vor oferi sfaturi pentru îmbunătățirea imaginii generale de model – atât referitoare la look (ținute, coafură, machiaj), cât și la comportament (limbaj, mimică, gesturi).

Top managementul Studio20 își dorește o echipă care să lucreze în fiecare zi cu plăcere. Iar cum în prezent, flexibilitatea la locul de muncă este esențială, poți beneficia de acest lucru și ca model de videochat! În primul rând, îți poți alege turele în timpul zilei, seara sau noaptea. În al doilea rând, poți alege dacă îți dorești să lucrezi de la unul din sediile Studio 20 sau din confortul propriei locuințe.

În concluzie, Studio20 îți asigură un job care promovează un echilibru sănătos între viața personală și cea profesională. Nu trebuie să o sacrifici pe una pentru a te bucura de succes în cadrul celeilalte! Fă alegerea potrivită pentru viitorul tău și află mai multe despre angajarea ca model de videochat în cadrul Studio20 accesând aici site-ul companiei.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending