Connect with us

Emisiuni

Studioul iLikeIT se transformă într-o adevărată arenă pentru cea mai spectaculoasă ediție din acest sezon

Published

on

Sâmbătă dimineața, studioul iLikeIT se transformă în arenă!  România trimite,  anul acesta,  cinci echipe la First Tech Challenge, un fel de Campionat Mondial pentru liceenii care constuiesc roboți. Cativa dintre acestia vor veni la Pro TV pentru o demonstratie si vor fi insotiti de sustinatorii lor. Echipa emisiunii a amenajat special pentru ei un teren de competiție, de 4 X 4 metri.

George Buhnici și Marian Andrei se vor confrunta, la rândul lor, în cea mai spectaculoasă ediție iLikeIT din acest sezon.

 

Puștii coordonați de Ionuț Panea, liderul AutoVortex au câștigat, până acum, mai multe titluri în fața elevilor din Statele Unite ale Americii și Rusia. Își construiesc singuri roboții, cu piese improvizate și sprijin financiar de la părinți., Performanțele lor sunt cu adevarat de excepție!

Tot sâmbătă, de la ora 10, puteți urmări primele teste cu noul Samsung Galaxy S8. Cel mai așteptat mobil al lui 2017. Nu lipsește nici jocul săptămânii. Marian aduce una dintre cele mai spectaculoase producții ale lui 2017 – Horizon Zero Dawn. O poveste excepțională, susținută de o grafică la înălțime, la care s-a lucrat vreme de șase ani.

 

Foto Credit: PRO TV

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending