Connect with us

A-Z NEWS

STUDIU BRAT: Numărul persoanelor care accesează rețelele sociale este în creștere continuă

Published

on

Numărul persoanelor care accesează rețelele sociale este în creștere continuă, arată rezultatele de audiență și profile sociodemografice ale SATI, în cea mai recentă livrare SATI 19, transmisă astăzi de BRAT membrilor săi, corespunzătoare perioadei de măsurare dintre 1 martie și 31 mai 2014

Alte tendințe remarcate pentru perioada măsurată: a scăzut ușor, dar continuu, utilizarea serviciilor de instant messeging. După perioada sărbătorilor, măsurată în livrarea anterioară, a revenit interesul utilizatorilor pentru știri. Se remarcă, de asemenea, și o creștere a intenției de achiziționare de asigurări de casă sau de mașină.

BRAT a început să livreze și informatii legate de limba vorbită de utilizatorii de internet. Astfel peste 94% dintre ei sunt vorbitori nativi de română, în timp ce 3.5% sunt vorbitori de maghiară. Alte limbi folosite : germana, rusa, rromani.
Livrarea SATI 19, corespunzătoare perioadei de măsurare 1 martie – 31 mai 2014, cuprinde rezultate de audiență pentru un număr de 155 de site-uri.

 

BRAT este organizația industriei de media din România care măsoară audiența presei scrise și a mediului online, auditează tirajele (presă scrisă) și monitorizează investițiile în publicitate (presă scrisă, online, radio și out-door).

Măsurătorile și monitorizările BRAT sunt independente și transparente, pe baza standardelor profesionale stabilite de membrii săi în concordanță cu normele internaționale.

BRAT pune la dispozitia pieței de media și de publicitate indicatorii de performanță obținuți în urma auditului și a studiilor realizate. De aceea, rapoartele BRAT reprezintă reperul sigur și credibil pentru decizii strategice care implică industria media.

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending