Connect with us

UTILE

Studiu de caz Aten: Distribuție și control Audio-Video pentru un video wall 4K destinat camerelor de control

Published

on

ATEN International, lider mondial în soluții de conectivitate AV/IT și sisteme complete de administrare, pune la dispoziția companiilor și a specialiștilor soluții care permit evoluția și transformarea în mod continuu pentru a ține pasul cu realitatea pe piețele în care acestea activeaza.

Soluția ATEN a fost necesara într-o companie de consultanța IT din Italia cu diferite contracte guvernamentale care ofera servicii avansate de date pentru a raspunde nevoilor antreprenorilor, profesioniștilor și cetațenilor într-un context de evoluție continua a sistemelor economice și de reglementare. Dorind sa modernizeze una dintre salile lor de control cu un videowall 3 x 2 pentru vizualizarea sistemelor informatice ale companiei astfel încât sa poata proiecta și dezvolta soluții pentru ca întreprinderile sa poata evolua în mod continuu, aceștia au apelat la specialiștii ATEN pentru a gasi cea mai buna combinație de echipamente.

Cerințele principale sistemul de management eficient, rapid și intuitiv, cu scalabilitate și flexibilitate nelimitate:

  1. Sa poata integra un video wall 3 x 2 ale carui semnale video sa fie gestionate prin intermediul unui sistem flexibil și fiabil pentru vizualizarea sistemelor de informații ale companiei.
  2. Sa ofere posibilitatea comutarii fara efort între datele sursa provenite de la șase clienți dedicați, cu opțiunea de a transmite suplimentar doua semnale video de la biroul de lucru.
  3. Sa includa interoperabilitate audio astfel încât orice prezentare susținuta sa poata opera cu sistemele de automatizare proprietare sau terțe.

Soluția ATEN 4K pe IP implementata ofera ușurința în utilizare, dar și posibilitatea de a avea un control avansat al video wall-ului video prin intermediul sistemului de control ATEN. 

Beneficiile soluției ATEN

Configurare ușoara

Control box-ul VK1100A de a doua generație, echipat cu un procesor quad-core, o rețea LAN Gbps și o memorie de 512 MB, ofera un raspuns în timp real și actualizari de stare și poate procesa evenimente complexe, cu încarcare mare, cu interfețe personalizate, precum și control al accesului multiutilizator la dispozitivele conectate. Rețeaua sa LAN poate fi conectata la ATEN Unizon™, o platforma de management centralizat care simplifica gestionarea zilnica AV / IT și care ofera utilizatorilor confortul de a monitoriza, de a depana și de a întreține mai multe sisteme în același timp.
VK1100A a fost proiectat pentru a gestiona cu ușurința orice ambianța de camera și poate fi implementat într-un mediu de instalare existent, fara probleme, nu numai cu produsele ATEN, ci și cu aproape orice dispozitiv hardware sau software care se gasește într-o camera, inclusiv echipamente AV, iluminat, sisteme de conferința, aer condiționat, senzori de mișcare, întrerupatoare de alimentare și multe altele. VK1100A este soluția perfecta pentru gestionarea implementarilor de dispozitive în masa, cum ar fi agențiile guvernamentale, facilitațile militare, organizațiile corporative și instituțiile de sanatate.

VK1100A face parte din seria Control System Series de la ATEN, un sistem de management standard bazat pe Ethernet, care consta în hardware, software de configurare, interfețe de control și servicii conexe, pentru a controla orice dispozitive hardware și software din cadrul unei încaperi, cum ar fi sali de consiliu și sali de conferințe, și pentru a oferi un management direct și centralizat fara efort prin intermediul unor interfețe grafice definite de utilizator, de pe orice dispozitiv mobil, tastatura ATEN și panou tactil.

Compatibilitate ridicata

Atât transmițatorul ATEN VE8950T, cât și receptorul ATEN VE8950R Video over IP ofera semnale AV 4K fara pierderi vizuale, cu latența redusa, pe distanțe lungi, prin intermediul unei rețele locale sau al unui switch de rețea Gigabit standard.

Ambele echipamente ofera o soluție de semnalizare digitala eficienta, ușor de utilizat și economica, cu urmatoarele caracteristici și avantaje care raspund direct provocarilor cu care se confrunta integratorii de sisteme atunci când implementeaza sisteme AV pe IP:

  • Scalabilitate și flexibilitate nelimitate
  • Fara configurații IP complicate
  • Nu sunt necesare PC-uri server suplimentare sau software necesar
  • Sa poata fi legate împreuna secvențial

Proiectate pentru a satisface cerințele actuale de transmisie a semnalului 4K pe scara larga, cu mai multe ecrane și pentru a fi ușor de configurat și de operat, ambele echipamente reprezinta  produse ideale pentru o gama larga de medii, cum ar fi expoziții comerciale, aeroporturi, campusuri universitare, centre de conferințe și centre comerciale.

Afișare de înalta calitate

Cu imagini video de înalta calitate de pâna la 4K @ 30 Hz 4:4:4 și prin utilizarea tehnologiei avansate de compresie video fara pierderi ATEN și EDID Expert™, tehnologie proprietara ATEN, permit o comutare mai rapida și mai lina între afișaje, asigurând cea mai buna rezoluție video pe toate ecranele.

Toate aceste echipamente se regasesc în portofoliul ATEN și pot fi implementate de orice instituție sau companie care dorește sa îmbunatațeasca nivelul de calitate al serviciilor furnizate.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Turism2 ore ago

De ce să vizitezi Bucovina toamna? Iată 3 motive pentru un concediu în Țara de Sus

sănătatea sistemului reproducător
UTILE3 ore ago

Mituri şi adevăruri despre sănătatea sistemului reproducător

UTILE6 ore ago

Schimbarea mentalității pentru succesul în afaceri discutată la Conferința de Dezvoltare și Performanță pentru Antreprenori (CDPA), din 5 Octombrie, la Craiova

ȘTIAI CĂ...?6 ore ago

10 lucruri care te pot face fericit și împlinit

UTILE6 ore ago

Conferința de Dezvoltare și Performanță pentru Antreprenori (CDPA), din 5 Octombrie, la Craiova

Reality Show12 ore ago

Toată țara aşteaptă AMERICA EXPRESS! Dar nimeni nu ştie că spectaculosul ascunde un adevărat coşmar! Irina Fodor dezvăluiri uimitoare! ,,Putem să comparăm sezonul șase cu un thriller foarte bun”

TV Divertisment Show12 ore ago

Cătălina Grama, dezvăluiri despre Paul Ipate, astăzi la Săriți de pe fix!: ”La două dimineața, iese cu cuțitele să vâneze hoții imaginari!”

AUDIENȚE TV12 ore ago

Scandal între soțiile lui Brânzoi și Firicel: „Ne-ați chemat aici ca să ne dăm seama că suntem mai săraci ca voi!” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Reality Show13 ore ago

Lovitură pentru echipa Soarelui Răsare, aseară, la Chefi la cuţite: Chef Bontea a pierdut încă un concurent. Show-ul culinar, lider detaşat de audienţă

Horoscop13 ore ago

Horoscopul zilei de joi, 28 septembrie 2023. Planeta Jupiter intră în casa Săgetatorului

Program TV13 ore ago

Programul PRO TV pentru săptămâna 02 – 08 octombrie 2023

ȘTIAI CĂ...?6 ore ago

10 lucruri care te pot face fericit și împlinit

TV Divertisment Show12 ore ago

Cătălina Grama, dezvăluiri despre Paul Ipate, astăzi la Săriți de pe fix!: ”La două dimineața, iese cu cuțitele să vâneze hoții imaginari!”

AUDIENȚE TV12 ore ago

Scandal între soțiile lui Brânzoi și Firicel: „Ne-ați chemat aici ca să ne dăm seama că suntem mai săraci ca voi!” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Reality Show13 ore ago

Lovitură pentru echipa Soarelui Răsare, aseară, la Chefi la cuţite: Chef Bontea a pierdut încă un concurent. Show-ul culinar, lider detaşat de audienţă

Horoscop13 ore ago

Horoscopul zilei de joi, 28 septembrie 2023. Planeta Jupiter intră în casa Săgetatorului

Emisiuni14 ore ago

Helmut Duckadam, legenda vie a sportului rege, duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

AUDIENȚE TV2 zile ago

Debut spectaculos al confruntărilor Chefi la cuțite. Primul battle, lider incontestabil de audiență şi record în acest sezon

AUDIENȚE TV3 zile ago

Chefi la cuțite, pe primul loc în topul audiențelor. Jurații și-au alcătuit echipele cu care intră în confruntările sezonului 12

Vedete3 zile ago

Decizia pe care a luat-o Adela Popescu după ce a plecat din emisiunea Vorbește lumea

Seriale3 zile ago

În această seară, e supărare mare în episodul din Las Fierbinți: „Ești nebun cu munca! Stai toată ziua cu calul”

Platforma Online TV3 zile ago

PREMIERĂ: Focus Sat TV lansează integral și în exclusivitate în România serialul Canal+ Original Brigada

Facebook

Advertisement

IN Trending