STUDIU: Digi24, cea mai citata sursa media in luna martie 2014. Vezi topul publicatiilor tiparite, posturilor radio, TV si online! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

STUDIU: Digi24, cea mai citata sursa media in luna martie 2014. Vezi topul publicatiilor tiparite, posturilor radio, TV si online!

Published

on

Digi 24, Antena 3 şi România TV conduc topul celor mai citate surse media în presa scrisă, potrivit mediaTRUST. Raportul este realizat pe baza a 472 de materiale referitoare la publicaţii tipărite, online, posturi radio şi TV, care au apărut în perioada 01 – 31 martie 2014 în presa scrisă.

Postul de televiziune Digi 24 este cea mai citată sursă media în presa scrisă cu 54 de menţiuni. Locul doi este ocupat de Antena 3, care a înregistrat în perioada analizată 53 de menţiuni.

România TV este pe locul trei în clasament cu 44 de menţiuni. Pe locul patru se află Hotnews.ro cu 41 de menţiuni, urmat de Pro TV cu 33 de menţiuni. Realitatea TV este pe locul cinci în clasamentul general al celor mai citate surse media, cu 24 de menţiuni. B1 TV şi Kanal D se află la egalitate, fiecare înregistrând câte 19 menţiuni.

Sport.ro şi Rtv.net au înregistrat fiecare câte 12 menţiuni. Realitatea.net este prezentă în top cu 11 menţiuni, urmată de Cancan.ro şi Wowbiz.ro cu câte 10 menţiuni fiecare. Ziarul Financiar, Forbes şi Prima TV au înregistrat fiecare câte 8 meţiuni. Din clasament mai fac parte Kiss FM, Ziare.com, Jurnalul Naţional, fiecare cu câte 7 menţiuni, urmate de Adevărul.ro, Paginademedia.ro şi Gândul.info cu câte 5 menţiuni.

1

 

La categoria publicaţiilor print, Ziarul Financiar şi Forbes ocupă primul loc cu câte 8 menţiuni fiecare. Jurnalul Naţional este present în top cu 7 menţiuni. Publicaţiile Evenimentul Zilei, Adevărul, Capital şi Libertatea au înregistrat fiecare câte 3 menţiuni, iar Click, 2 menţiuni.

2

Digi 24 conduce topul la categoria celor mai citate posturi de televiziune cu 54 de menţiuni, urmat îndeaproape de Antena 3 cu 53 de menţiuni. România TV este pe locul trei cu 44 de menţiuni. Pro TV a înregistrat în perioada 1-31 martie 2014, 33 de menţiuni. Realitatea TV a înregistrat 24 de menţiuni, B1 TV şi Kanal D au înregistrat fiecare câte 19 menţiuni. Antena 1 este în top cu 15 menţiuni, urmată de Prima TV cu 8 menţiuni, Sport. ro şi TVR 1 cu câte 4 menţiuni fiecare, iar TVR 2 cu 2 menţiuni.

3

Kiss FM este postul de radio cu cele mai multe menţiuni (7) înregistrate în perioada 1- 31 martie 2014. RFI este pe locul doi cu 3 menţiuni înregistrate, iar Europa FM ocupă locul trei cu 3 menţiuni.

Advertisement

4

Hotnews.ro este cea mai citată sursă la categoria publicaţiilor online, cu 41 de menţiuni, urmat de Rtv.net şi Sport.ro, cu câte 12 menţiuni fiecare. Realitatea.net a înregistrat 11 menţiuni. Cancan.ro şi Wowbiz.ro sunt în top cu câte 10 menţiuni fiecare, urmate de Ziare.com cu 7 menţiuni. Paginademedia.ro, Adevărul.ro şi Gândul.info au înregistrat câte 5 menţiuni fiecare. Wall-street.ro şi Zf. ro sunt în top cu câte 4 menţiuni fiecare. În clasament urmează Libertatea.ro, Dcnews.ro şi Evz.ro cu câte 3 menţiuni fiecare. Click.ro şi Ziuanews.ro au înregistrat câte 2 menţiuni.

5

Capital si Ziarul Financiar sunt pe primul loc la categoria publicaţiilor de business cu 8 menţiuni, urmate de Forbes şi Zf.ro cu câte 7 menţiuni fiecare. Capital.ro şi Wall-street.ro au înregistrat câte 4 menţiuni fiecare, urmate de Dailybusiness.ro cu 3 menţiuni.

6

Citările surselor media s-au făcut în materiale care au avut ca principale subiecte: politica interna, viaţa mondenă, mass-media, sport, economie, transport, etc.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending