Connect with us

AUDIENȚE TV

STUDIU Hotnews. Ce audiente a a dus Dan Diaconescu la postul lui Sebastian Ghita, Romania TV?

Redactia Radar de Media

Published

on

Audientele atrase odinioara de cazul Elodia si de aventurile electorale ale lui Dan Diaconescu sunt departe de a se repeta la Romania TV. In cele doua saptamani de cand emisiunea sa a reaparut in peisajul media la postul de stiri controlat de Sebastian Ghita, dupa un an si jumatate de cand a fost inchis OTV, Dan Diaconescu nu doar a esuat sa se apropie de succesul de odinioara, dar nu a reusit nici sa salte in mod notabil audientele de seara tarziu ale televiziunii-gazda, potrivit datelor de audienta consultate de HotNews.ro

In cele doua saptamani care au trecut, Dan Diaconescu si emisiunile sale ba electorale, ba dedicate cazului Mircea Basescu-Bercea Mondial au clintit foarte putin audientele Romania TV, comparativ cu perioada ce a precedat venirea sa. Emisiunea sa incepe dupa stirile de la ora 23.00 si se intinde pana in zori. HotNews.ro a comparat audientele in intervalul orar 23.15-02.00, cand audientele TV ating, inca, un nivel relevant.

Astfel, rating-ul mediu inregistrat de Romania TV in intervalul 23.15-02.00, dupa venirea lui Dan Diaconescu (15 iulie-28 iulie) a fost de:

  • 176.000 de telespectatori (rtg% 1) la nivel national
  • 118.000 de telespectatori (rtg% 1,2) la nivel urban.

Detaii aici. 

dan diaconescu otv rtv

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending