Subiecte care stârnesc umorul oricărui cetăţean, duminică, doar la Apropo TV - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Subiecte care stârnesc umorul oricărui cetăţean, duminică, doar la Apropo TV

Published

on

Andi Moisescu împreună cu Alex Dima, Mihaela Rădulescu şi Bogdan Naumovici vor dezbate cum arta hoţiei este dusă la un nou nivel în România şi vor încerca să găsească răspunsuri şi remedii pentru acest fapt, Duminică, 2 noiembrie, de la ora 13:05, la Apropo TV.

Robin and the backstabbers vin în platou cu ocazia lansării videoclipului Arhanghel’sk şi vor aduce cu ei informaţii utile şi aşteptate de către fani referitoare la noua piesă şi filmările care au avut loc recent.

Pentru că arta contemporană şi jazz-ul fac parte din temele îndelung discutate în rubrica Next gen, vom continua şi de această dată în acelaşi spirit cu Viorica Pintilie, cea care a plecat acum 10 ani din Chişinău pentru a cuceri România cu glasul ei. În momentul de faţă este considerată o revelaţie a jazz-ului din ţara noastră şi vine în Apropo TV să ne spună cum a reuşit şi cum se simte în postura actuală.

Din cuprinsul ediţiei cu numărul 304, nu va lipsi rubrica „Advertising” care îi va aduce faţă în faţă pe Bogdan Vintilă şi Andrei Nica de la Graffiti BBDO, da şi pe George Buhnici. Împreună cu Andi Moisescu, cei trei vor face o trecere prin momentele de glorie ale publicităţii în general, comentând în particular cel mai nou spot al unei cunoscute mărci de bere de la noi.

Tot legat de acest aspect, publicitatea, duminică de la ora 13:05 vor fi comentate şi subiecte precum Noaptea devoratorilor de publicitate sau filmul Bărbaţi mişto.

Toate acestea şi multe alte momente neaşteptate care vor depăşi orice imaginaţie, dar şi hohote de râs doar duminică, 2 noiembrie, la Apropo TV.

Andi Moisescu 2

Foto Credit: Facebook.com

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending