Succes incredibil, pentru romanca Adina Butar, in Los Angeles! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Succes incredibil, pentru romanca Adina Butar, in Los Angeles!

Published

on

Pe Adina Butar o stim ca artista care a cucerit Europa, Australia, dar si Statele Unite ale Americii. Oriunde merge, frumoasa cantareata este asalatata de publicul de dance-trance din toata lumea. Romanca adopta un stil muzical, mai putin digerat de cei din tara noastra, dar la care nu ar renunta niciodata.

l-a construit dupa ani buni de munca, piese scoase cu mari Dj-i ai lumii, unul dintre ei, Markus Schulz, cel care este DJ-ul nr 1 al Americii, alaturi de care traieste si o frumoasa poveste de dragoste, de mai bine de trei ani.

Aceasta se mandreste si cu un videoclip difuzat pe MTV SUA, dar si piese pe radiourile de specialitate din Turcia, Italia, Germania, Australia, SUA etc.

Recent, romanca noastra a sustinut un concert, in Los Angeles, in cadrul lansarii noului album al lui Markus Schulz, in fata a mii de americani. Impactul avut de cantareata a fost unul incredibil! Intreaga sala canta cu ea, aplauze si bis-uri necontenite, atunci cand a inceput sa cante “Muse”, single-ul dedicat povestii de dragoste, pe care aceasta o traieste alaturi de Dj-ul de origine germana.

Pe langa succesul international, Adina Butar revine, mereu, cu placere pe meleagurile natale, unde lucreaza intens alaturi de producatori romani, de la Kazibo Studio, Hahaha Production, dar si scrie versuri pentru Directia 5.

Adina Butar este nominalizata la Premiile Radar de Media. O puteti vota aici!

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending