SuceavaLive - ziarul care informează cetățenii cu noutățile   - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ADVERTORIALE

SuceavaLive – ziarul care informează cetățenii cu noutățile  

Published

on

SuceavaLive este un site de știri local care are scopul de informa cetățenii cu actualități și evenimente în ceea ce privește administrația publică, economia, politicul, socialul, turismul sau alte rubrici de interes public.

Având în vedere că știrile sunt cele care ne țin la curent zi de zi cu ceea ce se întâmplă atât la nivel local, regional și național, acest site de stiri Suceava este unul dintre site-urile presei online, unde știrile pot fi citite în timp real.

„Autostrada A7 prinde contur! Guvernul a aprobat proiectul”

Infrastructura rutieră este un punct de interes pentru majoritatea cetățenilor. În cadrul site-ului de stiri Suceava găsim informații importante despre Autostrada A7, denumită și „Coloana Vertebrală” a Moldovei.

Tronsonul Ploiești-Buzău va avea aproximativ 63 de kilometri de autostradă, care va cuprinde 6 noduri rutiere, 4 parcări special amenajate și securizate, cu o infrastructură specifică pentru mașinile electrice, 6 noduri rutiere, 42 de poduri și viaducte și 159 de hectare de perdele forestiere.

Un lucru important care se menționează în acest articol este faptul că Autostrada A7 va prelua traficul de pe DN2/E85, acesta fiind cel mai periculos drum în ceea ce privește accidentele din România.

O astfel de știre poate atrage atenția mai ales atunci când vine vorba despre infrastructura rutieră, o problemă care ne privește pe toți cetățenii.

Faptul că drumurile din zona Moldovei sunt dens circulate, toată populația își dorește ca infrastructura rutieră să se dezvolte, fiind un subiect foarte discutat de-a lungul timpului.

În cadrul articolului puteți găsi toate detaliile necesare cu privire la această Autostradă A7.

Advertisement

Pandemia de Coronavirus

Pandemia de Coronavirus ne-a acaparat pe toți în ultimul an. Unii o numesc o tragedie globală, alții o gripă nesemnificativă. Chiar dacă părerile sunt împărțite, este important pentru noi să știm ce se întâmplă și câte cazuri sunt la ora actuală, la nivel local și național. Aceste comunicate transmise de către Ministerul Afacerilor Interne, România le putem găsi în cadrul site-ului de știri SuceavaLive.

Faptul că în cadrul site-ului găsim știri reale din surse verificate, oferă publicului larg informații sigure, de calitate și actualitate.

Totodată, SuceavaLive este site-ul de știri care ne oferă diversitate în informații și nu se axează doar pe o anumită nișă, precum cea a scandalului sau anchetelor spre exemplu. Faptul că putem găsi informații despre ceea ce se întâmplă cu turismul din zona noastră, cu educația și cultura sau din anumite cazuri sociale, este un aspect important care ține de nișa jurnalismului.

Ce îl atrage pe cititor

Cititorii sunt atrași de un conținut cât mai original, multimedia, fotografii și videoclipuri. Presa online a devenit o sursă tot mai mare de informare în ultima perioadă, comparativ cu cea printată, deoarece este un mijloc mult mai ușor de a interacționa cu cetățenii.

SuceavaLive este una dintre presele locale care respectă reperele jurnalismului, fapt pentru care cetățenii pot citi zilnic articole cu un conținut original, de calitate și actualitate.

Date de contact Suceavalive:

Advertisement

Suceava, str. Mihai Viteazu, nr. 20, parter

(+4)0742.958.760

contact@suceavalive.ro

suceavalive.ro@gmail.com.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending