Connect with us

BAZAR

Sud-coreenii construiesc primul turn invizibil din lume

Published

on

Un turn grandios, de 450 de metri înălţime, va fi construit în capitala Coreei de Sud, Seul, informeaza dailymail.co.uk, citati de Mediafax.

Compania GDS Architects a început design-ul turnului în anul 2004, dar abia acum a primit aprobarea construirii acestuia.

Cei care vor vizita turnul vor avea ocazia să desfăşoare multe activităţi în interiorul său, acesta urmând să aibă un roller coaster, un water park, restaurante, dar şi locaţii pentru nunţi.

În afara faptului că va fi primul turn “invizibil” din lume, “Infinity” va fi printre primele 10 cele mai înalte clădiri din lume.

“În loc să simbolizeze importanţa sa ca unul dintre cele mai înalte şi mai frumoase turnuri din lume, construcţia celebrează întreaga comunitate, nu se axează doar pe ea însăşi. Turnul demonstrează subtil ascensiunea Coreei în lume”, susţine compania GDS Architects.

Firma GDS Architects, care are birouri în Coreea de Sud şi Statele Unite, a mai creat design-ul şi pentru alte construcţii grandioase sud-coreene, precum Miram Skypark din Busan şi Kolon Tripolis din Bundang.

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau