SUFERINTA | Cantareata Nadine a vorbit intr-un show tv despre problemele care i-au macinat viata si despre puterea de a merge mai departe! (video) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

SUFERINTA | Cantareata Nadine a vorbit intr-un show tv despre problemele care i-au macinat viata si despre puterea de a merge mai departe! (video)

Published

on

Nadine, o figura in plina ascensiune in anii 2000 a acceptat invitatia de vorbi deschis despre problemele din viata ei fara niciun fel de menajament!

Nadine, cunoscută pentru talentul ei muzical şi cariera de succes în televiziune, a acceptat să vină la Sinteza Zilei pentru a povesti o parte neştiută din viaţa ei. O poveste delicată de viaţă, despre care Nadine nu a dorit să vorbească niciodată. Până acum. „Am aşteptat 30 de ani să am curajul de a spune lucrurile pe care le voi spune în seara asta. (…) Îi spuneam terapeutului că niciodată ziua asta nu va veni” a mărturisit Nadine la începutul interviului.Până acum.„Sunt recunoscătoare că nu sunt prostituată, că nu sunt pe droguri, că nu sunt în canal, dar, la sfârşitul zilei, un om ca mine nu este un câştigător. Eu ştiu ce nevoie are socialul ca să te considere un câştigător. Pentru mine, faptul ca a mea soră a murit… eu nu voi mai câştiga niciodată,” a spus Nadine. „Am respect pentru familia pe care o am, sunt recunoscătoare pentru fiecare secundă pe care o trăiesc în siguranţă şi pentru confortul de care am făcut singură rost”, a mai declarat vedeta.
“Am avut o perioadă când mă trezeam dimineaţă şi primul lucru pe care îl făceam era să caut sticla de votcă. După votcă, au apărut pastilele”, a spus artista.

Video Credit : Videonews.ro

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending