Connect with us

A-Z NEWS

Sufla vantul a scandal in lumea clubbingului! Cosmina Păsărin despre Dj Pagal: „E viața lui, nu mă privește” (galerie foto)

Published

on

Reclame

După ce astăzi, presa tabloidă a explodat când a ieșit la iveală că Dj Pagal are un copil de 14 ani, despre care nu se știa nimic, Cosmina Păsărin, una dintre fostele iubite ale dj-ului, a fost atacată din toate părțile.

Focoasa brunetă și Dj Pagal au avut o relație de circa 2 ani. După suișuri și coborâșuri, când părea că se aud clopote de nuntă, cei doi s-au despărțit și se pare că de atunci n-au mai păstrat legătura. Întrebată de reporterii Zeus Tv dacă știa că fostul său iubit are un copil, Cosmina a fost destul de rezervată în declarații.

“Nu mă privește nici direct, nici indirect. Dacă este adevărat este strict problema lui. De 3 ani eu nu mai știu nimic de el, nici nu mai am numerele lui de telefon. E viața lui, poate să facă ce vrea. Și dacă eram împreună, nu mă afecta. E tot aia. El nu este o persoană publică și nu și-a dorit niciodată să apară așa.

E doar un dj, cunoscut printre clubberi. Nici dacă eram într-un cerc de prieteni și mă întreba cineva ce părere am, spuneam că nu am nici o părere. De ce să treacă prietenul meu prin asocierea asta cu Pagal?”, a spus Cosmina Păsărin, pentru Zeus Tv.

După relația eșuată cu dj-ul, bruneta a arătat că este o femeie puternică și și-a văzut de drum, axându-se pe cariera sa de MC și prezentatoare.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending