Connect with us

AUDIENȚE TV

“Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, urmarit de peste 2 milioane de telespectatori

Redactia Radar de Media

Published

on

Joi, 20 martie, serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” s-a situat pe primul loc in topul audientelor, inregistrand 9,0% Rating si 16,7% cota de piata, pe publicul All Urban, in intervalul 20:00- 22.15,conform cifrelor furnizate de Kantar Media Romania.

2. 076.000 de milioane de telespectatori urmareau aseara “Suleyman Magnificul” in minutul de aur, inregistrat la 21:41.De asemenea, serialul a inregistrat 6,6 % Rating si 14,6 cota de piata, pe publicul 18-49 Urban, si 8,7% Rating si 15,5% Share, pe publicul National, statia pozitionandu-se in acest caz pe locul doi in topul audientelor.

Nu ratati in fiecare joi si vineri, de la ora 20:00, serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, cu Halit Ergenc si Meryem Uzerli in rolurile principale.

In continuare Radar de Media va prezinta tabelul audientelor in intervalul orar 20:00 – 22:15, atunci cand era difuzat serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”

tabel bun 1

tabel bun 2

tabel bun 3

tabel bun 4Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending