Connect with us

AUDIENȚE TV

“Suleyman Magnificul”, urmarit de aproape 2 milioane de telespectatori

Redactia Radar de Media

Published

on

Vineri, 14 martie, “Suleyman Magnificul” a fost din nou pe placul romanilor. Aproape doua milioane de telespectatori au fost cu ochii atintiti pe Kanal D pentru a afla prin ce incercari trec personajele lor preferate.

Saptamana aceasta serialul “Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii” si-a schimbat zilele de difuzare, dar si-a pastrat publicul fidel. Astfel, in intervalul 20.00 – 22.15, Kanal D a inregistrat 8,9 % rating si 15,6% cota de piata, pe publicul All Urban, 7,8% rating si 13,3% share, pe publicul national, si 5,8% rating si 11, 9 share, pe publicul comercial, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania.

In minutul de aur, inregistrat la 21:53, 1.783. 000 de telespectatori urmareau  intamplarile de la palatul lui Suleyman Magnificul.
La nivel national, o medie de 1.448.000 de telespectatori din intreaga tara au urmarit serialul in intervalul 20:00 – 22:15.

Nu ratati, in fiecare joi si vineri, de la ora 20.00, la Kanal D, serialul “Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii”, cu Meryem Uzerli si Halit Ergenc in rolurile principale.

 

audiente11

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending