Suleyman Magnificul vine, de Revelion la Antena 1
Connect with us

Emisiuni

Suleyman Magnificul vine, de Revelion, la Antena 1

Published

on

Suleyman Magnificul vine la Revelionul Starurilor alături de cadâna sa favorită, Hurem. Și este una dintre cele mai spectaculoase deghizări pe care o veți vedea în noaptea dintre ani, la Antena 1. Artiștii invitați în platou au misiunea de a ghici cine se ascunde în spatele măștii, la indicațiile oferite cu… zgârcenie de prezentatorul Dan Negru. Cea mai încântată de apariție va fi Maria Cârneci, o admiratoare declarată a mărețului sultan.

Într-un decor decupat parcă din povești, cadâna Hurem, întruchipată de Monica Davidescu, îi explică Suleymanului iubit cum stă treaba cu Facebook-ul, “o rețea inventată de un ghiaur, ca să se spioneze unul pe celălalt”, într-un savuros dialog erotico… tehnic. „Indiferent cine este în spatele măștii, a jucat excepțional”, a exclamat, la final, Maria Cârneci.

Dacă vor reuși artiștii din platou să ghicească cine se ascunde în spatele măștii, vedeți în noaptea de Revelion, doar la Antena 1.

Peste 200 de vedete vor sărbători venirea lui 2014 alături de telespectatorii Antenei 1, la cea mai tare petrecere de Revelion! Dan Negru îi aduce la Revelionul Starurilor pe cei mai iubiți artiști ai momentului. Stela Popescu, Sofia Vicoveanca, Maria Dragomiroiu, Nelu Ploieșteanu, Monica Davidescu, Marius Florea Vizante, Mandinga, Andreea Bănică, Carmen Șerban, Viorica și Ioniță din Clejani, Anda Adam, Pepe, Cornelia și Lupu Rednic, Cristina Stamate, CRBL, Maria Cârneci, Matteo, Connect-R, Adriana Trandafir, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, Lora sunt doar câțiva dintre ei.

Revelionul Antenei 1 incepe, de la ora 20.00, cu un program de divertisment sustinut de Nae si Vasile, in memoria celui care a fost Nae Lazarescu, urmat, de la ora 21.45, de Revelionul Starurilor, prezentat de Dan Negru, si de Revelion la Hanul Mirelei, unde isi dau intalnire cei mai importanti interpreti de muzica populara ai momentului, intr-un program special, prezentat de Mirela Boureanu-Vaida.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending