”Suleyman” revine cu ultimul sezon, in premiera la Kanal D. ”KIDSing” și ”Norocul bate la ușă”, formatele care vor să cucerească piața media în grila de toamnă

0
832

Serialul fenomen ”Suleyman Magnificul-sub domnia iubirii“ va reveni cu ultimul sezon în grila de toamnă a postului Kanal D, iar producătorii sunt convinși de succesul pe care îl va înregistra.

Serialul turcesc care a plasat postul Kanal D în topul audienţelor, păstrează firul epic al istoriei, însă se conturează decizia tatălui de a-și ucide fiul, pe  Mustafa care este mai iubit decât tatăl său de către armată. La finalul sezonului vor exista și niște surprize pentru telespectatori: vor fi difuzate niște making-off-uri, care vor arăta acțiunea din spatele filmărilor.

Grila de toamnă a canalului turcesc se anunță una spectaculoasă și din punct de vedere al show-urilor, care își propun să cucerească piața media.

”KIDSing” este un format autohton dedicat exclusiv talentului vocal al copiilor, care își propune să lanseze viitoarele vedete ale Romaniei și care va fi difuzat din 10 septembrie, de la ora 20:00, la Kanal D.

Clara Bamboe, directorul de programe a afirmat că prin acest show au încercat să creeze o poveste, în cadrul căreia Antonia joacă rolul zânei bune, Gabriel Cotabiță este lupul cel rău, iar Wilmark este cel care se va ocupa de dans și de partea artistică a fiecărei apariții scenice a copiilor.

Prezentatorii show-ului vor fi Dan Bordeianu  și Theo Rose, o tânără cu o voce incredibilă, care își propune să cucerească peisajul artistic autohton.

”KIDSing” este cel mai spectaculos concurs de muzică pentru copii cu vârstele între 6 și 14 ani, cu un impact emoțional puternic, având în vedere că părinții vor simti emoția alături de copilul lor, pe scenă! Emisiunea are rolul de a trasa drumul spre succes a micuților artiști.

KidSing

”Norocul bate la ușă” este un alt format de tip quiz, care se regăsește în grila de toamnă a Kanal D. Mihai Călin este cel care va modera emisiunea și cel care a răspuns unei provocări inedite: el va merge pe stradă pentru a alege potențialii concurenți. Surpriza nu se oprește aici: acțiunea se va petrece în casele oamenilor, acolo unde aceștia vor paria pe obiectele personale. Filmările încep pe 22 septembrie.

mihai calin

O altă schimbare în grila de toamnă a Kanal D este aceea că Ilinca Vandici va prezenta ”D-Paparazzi”, subiect despre care RADAR DE MEDIA a scris aici.

 

Comentarii