Summer Bike Fiesta ia startul pe 27 august, la București Mall - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Summer Bike Fiesta ia startul pe 27 august, la București Mall

Published

on

RADAR DE MEDIA RECOMANDĂ: Sâmbătă, 27 august, toţi cei pasionaţi de mersul pe bicicletă, dar şi de petrecerea timpului liber într-un mod sănătos şi energizant, sunt aşteptaţi să se alăture coloanei oficiale a verii şi a distracţiei ce poartă numele: Unica Summer Bike Fiesta. 

Pentru al patrulea an consecutiv, pasionații de biciclete au parte de petrecere, concert, proiecție de film și multe premii.

 

Unica Summer Bike Fiesta a reunit peste 2500 de participanţi de toate vârstele: adolescenţi, tineri sau familii cu copii, care s-au alăturat, de-a lungul anilor, evenimentului pe biciclete al verii.

Şi anul acesta, evenimentul va avea ca punct de pornire Bucureşti Mall. Aici, participanţii vor putea asista la demonstraţii acrobatice pe biciclete, vor putea socializa cu ceilalţi petrecăreţi şi cu vedetele care îi vor însoţi pe traseu şi se vor bucura de băuturile energizante puse la dispoziţie de organizatori. Iar pentru ca atmosfera de fiesta să fie completă, fiecare biciclist va primi un accesoriu de petrecere, care să îl identifice cu grupul şi să imprime, totodată, coloanei vesele atmosfera de sărbătoare.

 

Toţi cei care se vor alătura Unica Summer Bike Fiesta se vor bucura de participarea la o cursă relaxantă pe bicicletă între Bucureşti Mall şi Roaba de Cultură din Parcul Herăstrău. În plus, organizatorii au pregătit participanţilor o sumedenie de surprize energizante, care îi vor antrena şi răcori pe biciclişti, atât la plecarea pe traseu, cât şi la sosire.

Pe lângă băuturile răcoritoare şi îngheţata care vor fi la dispoziţia tuturor participanţilor, cei care vor ajunge la destinaţie vor fi recompensaţi pentru efortul depus şi vor primi cadouri din partea organizatorilor. În plus, bicicliștii ajunși la Roaba de Cultură vor putea participa la o mega-tombolă cu multe premii surpriză.

Advertisement

 

Seara se va încheia pe ritmuri muzicale susţinute de DJ UFe şi Kosmic Blues, iar după lăsarea întunericului, cei prezenţi vor putea viziona un film surpriză.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending