Connect with us

Life Style

“Summer Days”, un cadou special din partea Innei pentru fani

Published

on

Începând cu 25 august, Inna s-a hotărât să ne prelungească vara și lansează în curând 4 piese reunite în EP-ul “Summer Days”, celebra artista va lansa în fiecare săptămână câte o nouă piesă. “Take me higher” va fi prima dintre ele, “Low” va aparea pe 1 septembrie, “Devil’s Paradise” pe 8 septembrie și “Body and the sun” pe 15 septembrie. 

Toate piesele sunt produse de autorii de hituri Play&Win care și-au pus semnatura și pe succesele “Hot” și Lover”, de Axident (producator al hiturilor „Talk dirty” – Jason Derulo feat. 2Chainz si „Wiggle Wiggle – Jason Derulo feat. Snoop Dogg), Corey Chorus (care s-a ocupat de „Cheers” – Rihanna si de „Made in the USA” – Demi Lovato) și Georgia Ku.

Summer Days este un cadou special pe care vreau să îl ofer fanilor mei, acum, pe final de vară, tocmai pentru că vreau ca prin aceste piese, să păstreze energia și atmosfera de vacanța în fiecare zi din an. Abia aștept să le asculte!”, a declarat Inna.

EP-ul “Summer Days” se va adauga altor piese lansate anul acesta care s-au bucurat  și ele de o mare popularitate, atât în România, cât și în străinătate: “Cola Song”  cântat în colaborare cu J. Balvin și “Good Times” feat. Pitbull.

Inna pregătește multe surprize pe care le va dezvălui în perioada următoare în care își va lansa piesele. Mai mult decat atât, în curând, Inna va cânta pe aceeași scenă cu Rita Ora și Pharell în cadrul festivalului GNC din Istanbul, iar în septembrie și octombrie va străbate America Latina și Japonia pentru o serie de concerte.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending