Connect with us

Grila de programe

Sundance Channel celebrează în acest wekend cele mai bune filme independente de la Sundance Film Festival

Published

on

Foto Credit: Sudance Channel
 

Sundance Channel va dedica un weekend întreg de programe,  celor mai bune filme ce au fost prezentate în cel mai cunoscut festival din lume, cu 48 de ore de Sundance Film Festival, sâmbătă 21 şi duminică 22 noiembrie.

Festivalul de Film Sundance a evidenţiat cele mai bune filme independente pentru mai mult de trei decenii iar Sundance Channel a selectat o gamă de bine cunoscute şi premiate titluri pentru două zile speciale de filme fără oprire. 48 de ore de  Sundance Film Festival recrează emoţia şi varietatea evenimentului anual cu un weekend întreg de filme independente îndrăzneţe, distinctive şi captivante.

Sâmbăta, de la ora 23:00, Festivalul de 48 de ore Sundance Film va prezenta  Matar a un hombre, marele câştigător al Festivalului de Film Sundance din anul 2014. În aceeaşi seară la ora 21:15 va fi difuzată premiera dramei nigeriene Mother of George, câştigătoarea trofeului Cinematography Award din cadrul festivalului Sundance Festival din anul  2013. Gerry va avea premieră duminică, 22 noiembrie la ora 19:20.  Filmul are în rol principal pe Matt Damon şi Casey Afleck şi spune povestea prieteniei dintre doi tineri ce pleacă într-o excursie în deşert dar uită să ia  apă sau mâncare.

Pentru a completa alinierea de filme incluse în acest weekend special de 48 de ore de Sundance Film Festival puteţi urmări:

“HALLEY”

Alberto are o prietenie neobişnuită cu Luly, managerul unei săli de sport deschisă non stop, unde lucrează ca paznic de noapte.

“I USED TO BE DARKER”

Un fugar caută refugiu la unchiul şi mătuşa sa din Baltimore, unde îi gaseşte la capătul căsniciei lor iar pe vărul său în plină criză. În zilele ce urmează, familia se luptă să renunţe la trecut în timp ce caută noi lucruri de care să se agaţe.

“COMPUTER CHESS”

O poveste din anii 1980 centrată pe un turneu de şah om împotriva maşinăriei.

“THIS MAY BE THE LAST TIME”

O investigaţie în istoria familiei regizorului american Harjo şi anume misterioasa dispariţie a bunicului său şi a cântecelor de încurajare interpretate de cei ce îl căutau.

“MEMPHIS”

Un cântăreţ ciudat, cu un talent dat de Dumnezeu, pluteşte prin oraşul său adoptat, Memphis cu acoperişul său din copaci de stejari, stăzile cu ferestrele sparte şi aura de spiritualitate arzătoare. Înconjurat de femei frumoase, muzicieni legendari, un pungaş cu sânge rece, un predicator corect şi un pachet de copii, dulce dar instabil, interpretul evită studioul de înregistrări, condus de instinctul său de auto-cunoaştere. Călătoria sa îl duce destul de repede de la dragoste şi fericire către marginea unei alte dimensiuni.

“GERRY”

Cu Matt Damon şi Casey Afleck, o prietenie dintre doi tineri ce este testată atunci când cei doi pleacă într-o călătorie în deşert dar uită să ia cu ei apă sau mâncare.

“THE METEOR”

Pierre, în vârstă de patruzeci si ceva de ani, primeşte o sentinţă de paisprezece ani. Mama sa, în vârstă de optzeci de ani, îl vizitează în fiecare săptămână. Suzanne, actuala soţie a lui Pierre, şi-a văzut de viaţă de când a fost închis. Fiecare personaj ne oferă o privire deschisă despre o perioadă din viaţa lor ce pare suspendată de timp de către conexiunile fragile ale vieţii cu lumea exterioară. Destinele lor sunt legate de crime, vinovăţie şi singurătate şi ca victime ale iubirii şi dorinţei, ard de dorinţă să se ridice şi să ia o gură de aer din viaţă.

“MATAR A UN HOMBRE”

Un om simplu, din clasa muncitoare, obosit să fie victima criminalilor, decide să îşi facă singur dreptate.

“RICH HILL”

Cronica intimă a lui Rich Hill despre viaţa tulbure a trei băieţi ce locuiesc într-un oraş sărac din vestul mijlociu şi a legăturilor fragile de familie ce îi susţin.

“RYAN”

Filmul vorbeşte despre viaţa lui Ryan Larkin, un talentat animator canadian din anii 60 – 70.

“MOTHER OF GEORGE”

Cu Danai Gurira, Adenike şi Ayodele în rolurile principale, un cuplu nigerian ce locuieşte în  Brooklyn, au probleme în a concepe un copil – o problemă ce sfidează aşteptările culturale şi o conduce pe  Adenike spre o decizie ce poate să îi salveze sau să le distrugă familia.

“LIAR’S DICE”

Filmul o urmăreşte pe Kamala, o tânără femeie din satul Chitkul şi pe fata sa Manya, ce se îmbarcă într-o călătorie pentru a îşi găsi soţul dispărut.

“THIS IS MARTIN BONNER”

Doi oameni, la finalul spectrului social, se regăsesc începând o nouă viaţă în acelaşi oraş mic, dezvoltând o prietenie neobişnuită.

“SMASH HIS CAMERA”

Jacqueline Kennedy Onassis l-a dat în judecată iar Marlon Brando i-a rupt maxilarul. Povestea cunoscutului paparazzi Ron Galella deschide cutia Pandorei, privind dreptul la viaţa privată, libertatea presei şi mereu crescătoarea vâlvoare a celebrităţii.

“HAPPY ACCIDENTS”

O poveste de dragoste încântătoare, neconvenţională despre o femeie ce crede că a întânit în sfârşit primul om normal din viaţa sa.

About Sundance Channel

Dedicat misiunii fondatorului  Robert Redford de a celebra creativitatea,  Sundance Channel este televiziunea dedicată privitorilor cu o minte independentă în căutare de ceva diferit. Îndrăznet, imaginativ şi fără compromisuri, Sundance Channel oferă audieţei o diversitate de selecţii de filme independente de mare calitate, documentare şi programe originale. În plus faţă de larga distribuire din America de Nord, Sundance Channel este accesibil si în Europa, Asia, America Latină, Africa de Nord şi Orientul Mijlociu.  Deţinut şi operat de către AMC Networks International (divizia globală a AMC Networks), Sundance Channel este un brand extrem de cunoscut ce este disponibil  HD şi pe mai multe platforme.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Grila de programe

Digi24 va prezenta rezultatele singurului sondaj național acreditat BEC

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Digi24 va difuza, în 26 mai 2019, rezultatele singurului exit-poll acreditat de Biroul Electoral Central (BEC) realizat la nivel național de companiile CURS și Avangarde. Primele informații despre votul românilor vor fi difuzate la ora 21:00, în ediția specială a “Jurnalului de seară”. Datele de la închiderea urnelor vor fi comentate, de la ora 23.00, cu principalii candidați ai partidelor prezentate ca favorite în opțiunile alegătorilor, într-o ediție Digi24 Special.


Cosmin Prelipceanu, Cristian Tudor Popescu, analiști și comentatori politici vor discuta, duminică, în studioul “
Jurnalului de seară” despre primele estimări privind voturile exprimate de români. Digi24 va prezenta rezultatele din sondajele de opinie acreditate de Biroul Electoral Central.

Jurnaliștii Digi24 din București și din țară vor transmite în direct, timp 17 ore, începând cu deschiderea urnelor, atât de la secțiile de vot, cât și de la sediile partidelor politice și de la instituțiile acreditate să urmărească desfășurarea procesului de vot. Cătălin Nunu și Alexandra Albu vor fi conectați la votul românilor din Europa și vor face interviuri live cu alegătorii din diaspora.

Maratonul de știri despre alegerile de duminică, 26 mai 2019, va modifica integral programul obișnuit al postului. Telespectatorii Digi24 vor avea astfel acces neîntrerupt la cele mai noi informații despre scrutin. Emisiunile duminicale nu vor fi difuzate în ziua alegerilor pentru europarlamentare.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Grila de programe

Programe speciale la TVR 1 in ziua votarii! Detalii, aici!

Published

on

 

26 mai: “O zi, două voturi, o întreagă istorie!” P e tot parcursul zilei, TVR difuzează programe speciale cu cele mai importante evenimente, declaraţii, analize, comentarii şi cu primele estimări ale votului la închiderea urnelor.

Ediţiile speciale de Telejurnal transmise de TVR 1 la orele: 7.00; 10.00; 12.00; 14.00; 18.00; 20.00; dar şi de TVR 2 la 19.00 vor asigura, în direct, un flux continuu al celor mai importante informaţii din puncte cheie: Biroul Electoral Central, secţii de votare, sedii ale partidelor.

De la ora 20.30, la EuRo 19 , Ionuţ Cristache şi invitaţii săi completează ştirile obiective din ţară şi din străinătate cu analiza evenimentelor derulate şi anunţă primele rezultate ale votului, furnizate de exit-poll-urile CURS şi Avangarde.

Programul EuRo 19, precum şi toate ediţiile speciale de Telejurnal difuzate de TVR 1 vor fi urmărite, în simulcast, de românii din întreaga lume la TVR Internaţional şi TVR Moldova.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Grila de programe

PROGRAM PASTE: Invitați speciali și ediții de sărbătoare la Digi24

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Pe 27 şi 28 aprilie, Digi24 îşi va dedica programele celei mai mari sărbători creștine, Paştele. În noaptea Învierii, jurnalistul Claudiu Pândaru va fi în direct de la Mănăstirea Cernica, iar reporterii Digi24 vor asigura transmisiuni din cele mai mari orașe ale țării, alături de inviaţi speciali.

 

Sâmbătă, 27 aprilie

De la 10:30, “Jurnal pentru copii” ne face cunoștință cu oamenii care primesc de Paște în casele lor copiii dezavantajați. La 12:05, Marius Tudosiei invită gurmanzii în bucătăria de la “Sănătatea în bucate” pentru o rețetă festivă cu aromă de pin și rodie și plăcintă de cighir (drob de miel).                          Tinerețe fără bătrânețe” vine, la 17:05, cu sfaturi avizate de la specialiști despre prepararea sănătoasă a cărnii la grătar și câteva remedii pentru indigestii, recomandate de medicul de familie, cu competențe în apifitoterapie, Ruxandra Constantina.

Digicult” prezintă un interviu cu omul de cultură Horia Roman Patapievici, autor al unui volum publicat recent, despre paradis. Despre cum i-a ghidat viața căutarea neobosită a frumosului și despre “adevăratul paradis”, de la ora 18:00. După miezul nopții, Digi24 transmite concertul extraordinar de Paște susținut de Corul Madrigal – Marin Constantin. Concertul va fi difuzat, în reluare, și duminică, de la ora 11:00.

 

Duminică, 28 aprilie

Vasile Bănescu, purtător de cuvânt al Patriarhiei Române, vorbește la în emisiunea “În fața ta” despre consumism și cumpătare, de la 14:05. “Dacă doar ne înfruptăm și pe urmă căutăm Colebil și Triferment prin casă, nu e în ordine. Dincolo de comesenie, e bucuria de a fi împreună”, spune invitatul lui Claudiu Pândaru și al lui Florin Negruțiu.

De Paște, tradiția spune că trebuie să îți cumperi haine noi. Nicoleta Nucă, Ami și Sore sunt adeptele cumpărăturilor moderate și ale pieselor vestimentare cu poveste. Ne dezvăluie care sunt ținutele ce le fac să se simtă cel mai bine în ediția specială “Ultraviolet” de Paște, de la 15:30.                                     „Filmele mele nu sunt o expresie personală, ci o rugăciune. Cînd fac un film, este ca o zi sfîntă. Ca şi cînd aş aprinde o candelă în faţa unei icoane sau aş pune un buchet de flori în faţa ei.” Andrei Tarkovski, regizorul pentru care cinematografia este imaginea iubirii și nădejdii, este protagonistul emisiunii “Ca-n filme”, duminică, de la ora 17:00.

Bonton îl aduce în prim-plan pe Ovidiu Cuncea, actor și diacon. Când nu este pe scenă, Ovidiu își ajută semenii prin rugăciune. Povestea de viaţă a femeii care a scris reţeta succesului, Sanda Marin, faimoasa autoare a cărții de gătit după care s-au ghidat generații întregi de gospodine și pasionați de gastronomie, o aflați tot duminică, de la 17:30 de la Dana Gonț.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending