Connect with us

Grila de programe

Sundance Channel celebrează în acest wekend cele mai bune filme independente de la Sundance Film Festival

Published

on

Foto Credit: Sudance Channel
 

Sundance Channel va dedica un weekend întreg de programe,  celor mai bune filme ce au fost prezentate în cel mai cunoscut festival din lume, cu 48 de ore de Sundance Film Festival, sâmbătă 21 şi duminică 22 noiembrie.

Festivalul de Film Sundance a evidenţiat cele mai bune filme independente pentru mai mult de trei decenii iar Sundance Channel a selectat o gamă de bine cunoscute şi premiate titluri pentru două zile speciale de filme fără oprire. 48 de ore de  Sundance Film Festival recrează emoţia şi varietatea evenimentului anual cu un weekend întreg de filme independente îndrăzneţe, distinctive şi captivante.

Sâmbăta, de la ora 23:00, Festivalul de 48 de ore Sundance Film va prezenta  Matar a un hombre, marele câştigător al Festivalului de Film Sundance din anul 2014. În aceeaşi seară la ora 21:15 va fi difuzată premiera dramei nigeriene Mother of George, câştigătoarea trofeului Cinematography Award din cadrul festivalului Sundance Festival din anul  2013. Gerry va avea premieră duminică, 22 noiembrie la ora 19:20.  Filmul are în rol principal pe Matt Damon şi Casey Afleck şi spune povestea prieteniei dintre doi tineri ce pleacă într-o excursie în deşert dar uită să ia  apă sau mâncare.

Pentru a completa alinierea de filme incluse în acest weekend special de 48 de ore de Sundance Film Festival puteţi urmări:

“HALLEY”

Alberto are o prietenie neobişnuită cu Luly, managerul unei săli de sport deschisă non stop, unde lucrează ca paznic de noapte.

“I USED TO BE DARKER”

Un fugar caută refugiu la unchiul şi mătuşa sa din Baltimore, unde îi gaseşte la capătul căsniciei lor iar pe vărul său în plină criză. În zilele ce urmează, familia se luptă să renunţe la trecut în timp ce caută noi lucruri de care să se agaţe.

“COMPUTER CHESS”

O poveste din anii 1980 centrată pe un turneu de şah om împotriva maşinăriei.

“THIS MAY BE THE LAST TIME”

O investigaţie în istoria familiei regizorului american Harjo şi anume misterioasa dispariţie a bunicului său şi a cântecelor de încurajare interpretate de cei ce îl căutau.

“MEMPHIS”

Un cântăreţ ciudat, cu un talent dat de Dumnezeu, pluteşte prin oraşul său adoptat, Memphis cu acoperişul său din copaci de stejari, stăzile cu ferestrele sparte şi aura de spiritualitate arzătoare. Înconjurat de femei frumoase, muzicieni legendari, un pungaş cu sânge rece, un predicator corect şi un pachet de copii, dulce dar instabil, interpretul evită studioul de înregistrări, condus de instinctul său de auto-cunoaştere. Călătoria sa îl duce destul de repede de la dragoste şi fericire către marginea unei alte dimensiuni.

“GERRY”

Cu Matt Damon şi Casey Afleck, o prietenie dintre doi tineri ce este testată atunci când cei doi pleacă într-o călătorie în deşert dar uită să ia cu ei apă sau mâncare.

“THE METEOR”

Pierre, în vârstă de patruzeci si ceva de ani, primeşte o sentinţă de paisprezece ani. Mama sa, în vârstă de optzeci de ani, îl vizitează în fiecare săptămână. Suzanne, actuala soţie a lui Pierre, şi-a văzut de viaţă de când a fost închis. Fiecare personaj ne oferă o privire deschisă despre o perioadă din viaţa lor ce pare suspendată de timp de către conexiunile fragile ale vieţii cu lumea exterioară. Destinele lor sunt legate de crime, vinovăţie şi singurătate şi ca victime ale iubirii şi dorinţei, ard de dorinţă să se ridice şi să ia o gură de aer din viaţă.

“MATAR A UN HOMBRE”

Un om simplu, din clasa muncitoare, obosit să fie victima criminalilor, decide să îşi facă singur dreptate.

“RICH HILL”

Cronica intimă a lui Rich Hill despre viaţa tulbure a trei băieţi ce locuiesc într-un oraş sărac din vestul mijlociu şi a legăturilor fragile de familie ce îi susţin.

“RYAN”

Filmul vorbeşte despre viaţa lui Ryan Larkin, un talentat animator canadian din anii 60 – 70.

“MOTHER OF GEORGE”

Cu Danai Gurira, Adenike şi Ayodele în rolurile principale, un cuplu nigerian ce locuieşte în  Brooklyn, au probleme în a concepe un copil – o problemă ce sfidează aşteptările culturale şi o conduce pe  Adenike spre o decizie ce poate să îi salveze sau să le distrugă familia.

“LIAR’S DICE”

Filmul o urmăreşte pe Kamala, o tânără femeie din satul Chitkul şi pe fata sa Manya, ce se îmbarcă într-o călătorie pentru a îşi găsi soţul dispărut.

“THIS IS MARTIN BONNER”

Doi oameni, la finalul spectrului social, se regăsesc începând o nouă viaţă în acelaşi oraş mic, dezvoltând o prietenie neobişnuită.

“SMASH HIS CAMERA”

Jacqueline Kennedy Onassis l-a dat în judecată iar Marlon Brando i-a rupt maxilarul. Povestea cunoscutului paparazzi Ron Galella deschide cutia Pandorei, privind dreptul la viaţa privată, libertatea presei şi mereu crescătoarea vâlvoare a celebrităţii.

“HAPPY ACCIDENTS”

O poveste de dragoste încântătoare, neconvenţională despre o femeie ce crede că a întânit în sfârşit primul om normal din viaţa sa.

About Sundance Channel

Dedicat misiunii fondatorului  Robert Redford de a celebra creativitatea,  Sundance Channel este televiziunea dedicată privitorilor cu o minte independentă în căutare de ceva diferit. Îndrăznet, imaginativ şi fără compromisuri, Sundance Channel oferă audieţei o diversitate de selecţii de filme independente de mare calitate, documentare şi programe originale. În plus faţă de larga distribuire din America de Nord, Sundance Channel este accesibil si în Europa, Asia, America Latină, Africa de Nord şi Orientul Mijlociu.  Deţinut şi operat de către AMC Networks International (divizia globală a AMC Networks), Sundance Channel este un brand extrem de cunoscut ce este disponibil  HD şi pe mai multe platforme.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Grila de programe

Program Special: În weekend, sărbătoarea copilăriei la TVR 2

Published

on

Foto Credit: TVR
 

De Ziua Copilului, la TVR 2 micuții se bucură de un program special, cu emisiuni dedicate lor, muzică, desene animate şi filme inspirate din basme nemuritoare. Printre atracţii: întâlnirea cu Daniela Nane, actriţă şi coordonator proiecte educaţionale, la „Mic dejun cu un campion” şi o experienţă în lumea kartingului pentru copii alături de Ioana Voicu.

Aflăm despre moda celor mici din emisiunea „Zile cu stil”, iar invitata Alinei Ionescu, Ozana Barabancea, vine alături de fiica sa, Gloria, o adolescentă care cântă extraordinar la pian. Filmul „Tinereţe fără bătrâneţe”, în regia Elisabetei Bostan, inspirat din basmul cules de Petre Ispirescu, va fi difuzat duminică, 2 iunie, de la ora 13.10. Ziua copilului va fi animată cu cântecele „Planetei vesele”, iar de 1 iunie ne vom aminti de Trenuleţul, Muşuroiul cu furnici, Banane etc.

 

De la ora 08:30, Generaţia Fit a pregătit sâmbătă, 1 iunie, o ediţie specială în care vom afla care sunt cele mai potrivite antrenamente de fitness şi gimnastică pentru a avea copii sănătoşi, dar şi sfaturile specialiştilor pentru o alimentaţie raţională. „Este foarte important ca părinţii să nu impună un regim alimentar restrictiv, care poate duce la declanşarea principiului „fructul oprit”. Copilul trebuie să înţeleagă că are voie să aleagă orice aliment, chiar şi dulciuri, dar cu măsură. Cei mici trebuie să aibă un orar de masă şi să facă zilnic mişcare”, a spus antrenorul Răzvan Ariton.

 

Invitata Danielei Zeca Buzura la „Mic dejun cu un campion” este Daniela Nane – actriţă, trainer şi coordonator proiecte educaţionale. Talentul şi seriozitatea şi-au arătat rezultatele în trei premii UNITER, dar şi în cooptarea în diverse proiecte, seriale, filme şi emisiuni TV. Nu numai profesia este cea care o pune într-o lumină atât de favorabilă, ci şi disponibilitatea de a lucra cu copii şi cu tineri. Actriţa formează tinere talente şi are grijă de copiii mai puţin favorizaţi. Sâmbătă, de la ora 10:00, la „Mic dejun cu un campion” puteţi urmări o conversaţie plină de feminitate şi intuiţie.

 

De la ora 11:00, sunteţi invitaţi la „Joaca de-a copilăria”, distracţie pentru copii, părinţii şi bunici în studioul 2 al TVR. Printre vedete: magicianul Robert Tudor, Teatrul Masca, Bere Gratis şi Voca school, Gaşca Zurli, Basme cu cai. Prezinta Liana Stanciu.

 

„Vibe by Ioana Voicu” ne duce pe pista de karting de la ora 12.00. Vom testa bolizii cu… mulți cai putere, iar Ioana se va urca într-o maşină de raliu alături de campionul Octavian Ciovică. În ediţia de 1 iunie îi vom cunoaşte pe micuţii pasionaţi de karting. Printre ei, Albert Ciotu, campion național la karting, un puşti de numai 7 ani care cu pasiune și perseverență a ajuns cel mai mic participant la circuitul Titi Aur. De Ziua Copilului, gazda emisiunii a primit şi un cadou surpriza de la mama sa. Despre ce este vorba aflaţi la „Vibe by Ioana Voicu”.

 

Alina Ionescu, gazda emisiuni „Zile cu stil”, a pregătit de la ora 17.00 noutăţi despre tendinţele modei pentru copii şi ne dezvăluie cine decide în magazin: părintele sau copilul? „Când merg să îi cumpăr fiicei mele ţinutele de care are nevoie pentru grădiniţă îi spun să îşi aleagă şi ea o rochie, pe gustul ei. De cele mai multe ori aceasta este cu unicorni, sclipici, mignioni… Dincolo de răsfăţ, nu cred că este un lucru rău pentru ca fiecare copil îşi descoperă stilul propriu de mic”. Tot în ediţia de Ziua Copilului vom afla despre avantajele practicării baletului la o vârstă fragedă şi ne bucurăm de o surpriza: întâlnirea cu Isabela, fetiţa Alinei Ionescu, care îşi va însoţi mama  la filmări într-un reportaj-experiment  „Cât cheltuim cu copiii în parc?”.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Grila de programe

Urmărește la Digi 24 călătoria apostolică a Papei Francisc în România. Program complet, aici!

Published

on

 

Proiectul editorial Digi24 dedicat vizitei Sanctității Sale ajunge în acest weekend la momentul cel mai așteptat, sosirea Papei Francisc în România. Timp de trei zile, jurnaliștii Digi24 vor realiza ediții și transmisiuni speciale care vor urmări îndeaproape călătoria Suveranului Pontif în București, Șumuleu Ciuc, Iași și Blaj. Sanda Nicola va fi alături de Sanctitatea Sa atât la venirea în România, cât și la plecarea spre Vatican.

Vineri, 31 mai 2019, Digimatinal aduce telespectatorilor, de la ora 06:00, primele informații despre evenimentul care a reorganizat agenda tuturor românilor. De la ora 10:00, Cosmin Prelipceanu dă startul uneia dintre cele mai ample ediții speciale realizate la Digi24. Alături de Sanda Nicola şi zeci de invitaţi vor fi urmărite pas cu pas toate evenimentele zilei, iar reporterii postului nostru de televiziune vor însoți coloana oficială la Palatul Cotroceni, Palatul Patriarhiei, Catedrala Națională și Catedrala Romano – Catolică Sfântul Iosif. Până la ora 21:00, telespectatorii vor fi conectați neîntrerupt la experința unică a vizitei Suveranului Pontif în București.

Imaginea de ansamblu a primei zile a vizitei Papei Francisc în România va fi analizată, începând cu ora 21:00, într-o ediție specială moderată de Teodora Tompea şi Marius Pancu. Maratonul jurnalistic se încheie cu filmul documentar „Francisc, Papa schimbării”, care vorbeşte despre reformele Suveranului Pontif şi modul în care acesta a schimbat imaginea Bisericii Catolice.

Sâmbătă, 1 iunie 2019, și duminică, 2 iunie 2019, telespectatorii Digi24 vor putea urmări minut cu minut vizita Papei Francisc la Șumuleu Ciuc, Iaşi și Blaj. Digimatinalul revine cu ediții speciale, iar transmisiunile în direct vor continua pe parcursul celor două zile. Sanda Nicola, Alexandra Albu şi Cătălin Nunu vor fi gazdele celor şase ore de transmisiuni live, de sâmbătă, de la Șumuleu Ciuc, iar Cosmin Prelipceanu va modera ediția specială de la Iași.

Punctul culminant al vizitei papale în România este beatificarea celor 7 episcopi martiri greco-catolici pe Câmpia Libertăţii din Blaj. Evenimentul de duminică va fi transmis în direct de postul nostru de televiziune în cadrul unor ediţii speciale moderate de Cosmin Prelipceanu, Sanda Nicola, Claudiu Pândaru și Florin Negruţiu. Sanda Nicola îl va însoți pe Papa Francisc în avion la plecarea spre Vatican, de unde va încheia seria transmisiunilor speciale.

Pe tot parcursul lunii mai, Digi24 a dedicat un proiect editorial special pentru vizita Papei Francisc în România. Telespectatorii au putut urmări ediţii speciale din locuri cu valoare simbolică pentru comunitatea catolică din România, reportaje în exclusivitate de la Vatican, mărturii emoţionante ale oamenilor apropiaţi Suveranului Pontif şi au intrat în culisele organizării unui eveniment de anvergură.

Proiectul editorial este realizat de Digi24 în colaborare cu Arhiepiscopia Romano-Catolică de București, prin Asociația Signis România.

 

Programul Digi24 în timpul vizitei Papei Francisc

Vineri, 31 mai 2019

 

06.00 – 10.00  Ediție specială Digimatinal, cu Anca Dumitrescu și Cătălin Petre
10.00 – 21.00  Ediție specială cu Cosmin Prelipceanu

 

21.00 – 24.30 Ediție specială cu Marius Pancu și Teodora Tompea & film documentar „Francisc, Papa schimbării

 

Sâmbătă, 1 iunie 2019

 

06.00 – 10.00  Ediție specială Digimatinal, cu Anca Dumitrescu și Cătălin Petre
10.00 – 16.00  Transmisiune specială din Șumuleu Ciuc, cu Sanda Nicola, Cătălin Nunu și Alexandra Albu

16.00 – 19.00  Transmisiune specială din Iași, cu Cosmin Prelipceanu
19.00 – 24.30  Ediție specială, cu Marius Pancu și Teodora Tompea

 

Duminică, 2 iunie 2019

 

06.00 – 10.00  Ediție specială Digimatinal, cu Anca Dumitrescu și Cătălin Petre
10.00 – 13.00 Transmisiune specială din Blaj, cu Sanda Nicola

13.00 – 19.00 Transmisiune specială din Blaj, cu Claudiu Pândaru

19.00 – 21.00 Transmisiune specială din Blaj, cu Cosmin Prelipceanu

21:00 – 22.00 Transmisiune specială din Vatican, cu Sanda Nicola
22.00 – 24.30 Ediție specială cu Marius Pancu și Teodora Tompea

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Grila de programe

Kanal D va difuza noi sezoane ale celor mai tari show: “Roata Norocului”, “Se striga darul!” si “Ochii din umbra”

Published

on

Foto Credit: KANAL D
 

Divertisment de calitate, premii uriase, suspans, adrenalina, povesti de viata, traditii si obiceiuri, acestea sunt ingredientele mixate de Kanal D, in noile sezoane ale indragitelor emisiuni “Roata Norocului”, “Se striga darul!” si “Ochii din umbra”, care vor reveni pe micile ecrane, cu editii fabuloase, incepand din weekend-ul 15 – 16 iunie. 

Sambata, 15 iunie, la ora 20:00, “Se striga darul!”, emisiunea prezentata de Andreea Mantea si Mihai Mitoseru, ajunge la sezonul numarul cinci. Vedetele sunt pregatite pentru o noua „batalie” a cuferelor pentru tinerii insuratei.

“De abia astept sa inceapa noul sezon <Se striga darul!>. Sunt nerabdatoare sa impartasesc experienta mea cu telespectatorii, sa vada ce obiceiuri si traditii inca se pastreaza la nuntile din diferite regiuni din Romania”, spune Andreea Mantea.

“Roata Norocului”, emisiunea prezentata de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, ajunge la sezonul zece, valoarea premiilor castigate in cele noua sezoane difuzate  a fost de aproape 600.000 de Euro, constand in autoturisme, electronice si electrocasnice, premii in bani sau excursii in tara. Duminica, 16 iunie, la ora 20:00, telespectatorii vor putea urmari o editie extraordinara, in care Lili Sandu si Pepe vor face echipa incercandu-si norocul pentru a-si ajuta semeni aflati in dificultate.

“Reincepe aventura <Roata Norocului> cu premii uriase, cu multa distractie; daca va era doar de rasul colegei mele de platou, Ana-Maria Barnoschi, o sa va bucurati din plin de energia ei. Avem foarte multe premii, constand in bani, vacante,  electronice si electrocasnice. Poate in acest sezon vom da si marele premiu pus in joc; eu i-am pus carburant, Ana-Maria si-a luat permisul, am dat doua ture cu ea, sa vedem cum merge masina. Este gata de plecare! Asa ca haideti sa va incercati norocul!”, spune Bursucu.

“Ochii din umbra”, una dintre cele mai longevive si de succes productii TV, revine in atentia telespectatorilor duminica, 16 iunie, la ora 22:00, cu un nou sezon fascinant, cu povesti de viata uluitoare, intrigi si iubiri tradate. Ernest, prezentatorul emisiunii ajunse la cel de-al saptesprezecelea sezon, marturiseste ca este nerabdator sa revina pe micul ecran, cu noi editii in care va prezenta povesti inedite de viata, din care telespectatorii vor avea cu siguranta ceva de invatat.

“Nu de putine ori am fost intrebat pe strada cand revine <Ochii din umbra>. In noul sezon, telespectatorii vor avea parte de multa actiune, am filmat prin toata tara; asa cum v-am obisnuit, vom prezenta cazuri iesite din comun, situatii in care cu siguranta unii dintre cei care ne vor urmari se vor regasi sau din care vor avea ceva de invatat”, spune Ernest.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: