Sunetul boabelor de cafea râșnite pe loc la automatele Doncafe valorează 10.000 de euro - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Industria de Publicitate

Sunetul boabelor de cafea râșnite pe loc la automatele Doncafe valorează 10.000 de euro

Published

on

McCann Erickson semnează cea mai nouă campanie promoțională Doncafe, „Ascultă sunetul câștigător Doncafe”, arătând încă o dată cum automatele Doncafe folosesc boabe măcinate chiar în momentul pregătirii cafelei.

Mecanismul  permite consumatorului să se concentreze pe experiența cafelei râșnite de automatul Doncafe. Cei care înscriu codul unic de pe pahar pe site-ul www.sunetuldoncafe.ro, pe www.facebook.com/doncafe, sau prin sms la numărul 1740 vor putea câștiga pe loc unul din cele 3 premii zilnice în valoare de 100 de euro. În plus, toți participanții intră în cursa pentru marele premiu de 10.000 de euro.

Campania, susținută de cei doi mari iubitori ai cafelei proaspăt râșnite, Daniel Buzdugan și Mihai Morar, va beneficia de promovare în mediul online și offline: website adaptat pentru toate device-urile, Facebook, Youtube, promovare la automatele Doncafe și Radio ZU.

Promoția a început de la 1 octombrie și durează până în 15 noiembrie.

Mai multe detalii despre concurs, precum și regulamentul integral al acestuia, puteți găsi pe www.sunetuldoncafe.ro și pe pagina de Facebook Doncafe.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending