Sunnery James și Ryan Marciano au lansat „BETTER THINGS" - RADAR DE MEDIA
Connect with us

LIFE STYLE

Sunnery James și Ryan Marciano au lansat „BETTER THINGS”

Published

on

Sunnery James și Ryan Marciano au primit recent o mulțime de elogii pentru piesele lor din seria „The Tribe”, iar această recunoaștere i-a motivat pe olandezi să facă mai mult pentru următoarea generație de muzică dance.

Astfel, perechea a lansat „Better Things”, un nou single care pune în lumina reflectoarelor viitoarele talente prezentate în discuție: GINGE și QG.

Plin de încredere și îndrăzneală, „Better Things” de Sunnery James și Ryan Marciano vine cu o atitudine hotărâtă, care supraalimentează instantaneu ringul de dans.

Prezentând o producție puternică, plină de viață, care satisface fără efort narațiunea vocală a lui GINGE și QG, această piesă este un imn pentru toți cei care nu stau doar așteptând să vină viața.

Sunnery James și Ryan Marciano sunt pilonii arhetipali ai scenei muzicii dance. Cu aproape două decenii de experiență pe scenă, cei doi se bucură de succes la nivel mondial cu melodii precum „Savages” (19 milioane de streamuri), „Life After You” și, recent, „Summer Thing” (cu Dragonette, Cat Dealers și Bruno Martini).

De asemenea, își cultivă sunetul prin propria amprentă SONO și călătoresc frecvent prin lume cu conceptul lor Sexy By Nature, care are o emisiune radio săptămânală unde se adună milioane de fani ai muzicii dance.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending