Connect with us

Emisiuni

”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” are premiera astăzi, la Pro TV!

Published

on

Astăzi începe cel mai așteptat reality-show din România, Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Probe extreme, animale, insecte, căldura din jungla africană, lipsa de mâncare, cu toate acestea se vor înfrunta celebritățile care au pornit în aventura pe care nu o vor uita niciodată!

“De-abia aștept, sunt atât de nerăbdător încât aș fi vrut să particip și eu! Nu, glumesc și o să vedeți de ce. La orice probă de aici, aș striga înainte: Sunt celebru, duceți-mă înapoi în Las Fierbinți!”, a spus astăzi Mihai Bobonete.

Cabral continuă:

“Începem cu emoții pentru concurenți și, chiar dacă filmăm în condiții extreme, suntem mulțumiți că ne apucăm astăzi de cel mai spectaculos proiect de televiziune de până acum. Echipa e bine, noi suntem bine, concurenții…”.

În această seară, în prima Provocare a junglei din show-ul  Sunt celebru, scoate-mă de aici!, concurentul va trece prin proba Răsfăț și indignare, unde se va întâlni cu șobolani, scorpioni, crabi, gândaci și crocodili!

Fiecare celebritate și-a putut alege de acasă un obiect preferat, cu care să intre în tabăra din jungla africană. Printre obiectele pe care și le-au dorit alături de ei se numără o agendă, pudră de față, fond de ten cu protecție UV, dopuri de urechi, loțiune de față, oglindă și balsam de buze.

[sam id=”12″ codes=”true”]

Astăzi va începe reality-show-ul care va ține întreaga Românie în fața televizoarelor, de la 20:30, în fiecare seară, timp de 21 de zile!

Telespectatorii sunt singurii care vor decide parcursul celebrităților din show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!. În fiecare zi, vor putea vota prin SMS sau apel la numărul de telefon 1264 și vor putea hotărî cine trece prin proba zilnică – Provocarea junglei, cine iese din show și câștigătorul titlului de Regina sau Regele junglei.

Cabral si Bobonete in Africa de Sud

 Foto credit: Pro TV

CITEȘTE ȘI:

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau