Connect with us

Emisiuni

Sunt celebru, scoate-mă de aici! şi Fermă Vedetelor, cele mai urmărite producţii reality show!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

În primele șase luni ale anului, PRO TV a difuzat producții valoroase, cu un conținut inedit. Încă de la începutul anului, PRO TV a ținut românii în fața televizoarelor cu Sunt celebru, scoate-mă de aici!, cel mai urmărit reality show din istoria televiziunii românești, cu 21 de zile, de luni până duminică, de transmisiune live din Africa de Sud.

Ferma Vedetelor a obținut 97% leadership în cele trei luni de difuzare (martie – mai) iar show-ul Românii au talent a captivat, din nou, întreaga țară prin spectacolul desăvârșit, diversitate și talent autentic.

 „Grila PRO TV conține toate producțiile consacrate, deja cunoscute de telespectatori, însă a adus și producții noi, formate de top difuzate în prime-time. De asemenea, există mai mult conținut local difuzat în timpul zilei, care să răspundă preferințelor publicului feminin și tânăr. Publicul fidel PRO TV va beneficia în continuare de conținut relevant pe care îl apreciază, precum știri, filme, competiții sportive importante și show-uri grandioase.”, a menționat CEO-ul PRO TV, Aleksandras Cesnavicius.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending