Connect with us

Analize

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, urmărit de peste 2,3 milioane de români! Ce audienţă a înregistrat show-ul?

Published

on

A doua ediție a reality-show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici! a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, în intervalul 20:30 – 22:29, fiind urmărit la nivel național de 2.3 milioane de români.

În minutul de aur de la 20:58, aproape 3 milioane de persoane urmăreau aventurile concurenților în tabăra special amenajată în cea mai sălbatică zonă a Africii de Sud.

RADAR DE MEDIA va prezintă cifrele de audiență inregistrate pe parcursul show-ului pe toate segmentele de public, cifre pentru intreaga zi, aici! 

[sam id=”12″ codes=”true”]

 

PUBLICUL COMERCIAL

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18-49 de ani, show-ul a condus detașat topul audiențelor cu 16.8 puncte de rating și 32.1% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi, Antena 1 a reușit să obțină 6.4 rating și 12.3% share. 

PUBLICUL URBAN

Și pe segmentul publicului din mediul urban PRO TV s-a clasat pe primul loc în preferințele publicului, înregistrând 12.7 puncte de rating și 21.8% share, în timp ce locul doi a obținut un rating mediu de 9.0 puncte și 15.4% cotă de piață.

PUBLICUL NATIONAL 

PRO TV a fost lider absolut de audiență și la nivel național, obținând 12.5 puncte de rating și un share de 21.0%, față de locul doi care a înregistrat un rating de 8.9 și 15.1% share.

Audiente TV 17 februarie Sunt celebru scoate-ma de aici pro tv


Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV.Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la ostaţieTVşinumărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Advertisement

Sursa cifre: Kantar Media. Copyright: ARMADATA SRL

Interpretare Grafice: RADAR DE MEDIA

Foto Credit: RADAR DE MEDIA

CITESTE SI:

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending