„Sunt un orb” - Horaţiu Mălăele într-un recital extraordinar la Happy Cinema - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

 

Un extraordinar one-man-show cu Horaţiu Mălăele are loc marți, 2 martie de la ora 20:00, la HAPPYCINEMA® București din Liberty Center Mall.

Spectacolul de gală „Sunt un orb” îmbină cu talent șarmul, inteligența și umorul. Convins că râsul va mântui lumea, artistul își provoacă mucalit și sincer spectatorii, într-un recital de neegalat.  „Spectacolul Sunt un orb cuprinde câteva poezii de mare calitate, dar și proza scurtă. Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba și despre dumneavoastră“, spune Horaţiu Mălăele. Nu lipsesc nici momentele de improvizație, pline de umor, cele care fac, de obicei, deliciul reprezentațiilor sale.

Biletele costă 39 lei, categoria B și 49 de lei categoria A și pot fi achiziționate la casele de bilete ale cinematografului și online pe Cinemagia.

Despre Horatiu Mălăele

Horațiu-Valentin Mălăele este actor, regizor, grafician, caricaturist și scriitor. A absolvit Liceul Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu, iar în 1975, deși inițial dorea să facă Arte Plastice, a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, la clasa profesorului Octavian Cotescu. A fost repartizat la Piatra Neamț, la Teatrul Național, unde a interpretat mai multe roluri în piese precum ”Tinerețe fără batrânețe” de Eduard Covalli, ”Slugă la doi stapâni” de Carlo Goldoni și altele.

A ajuns apoi la București, unde a jucat pe scenele celor mai mari teatre: Notarra, Odeon, Teatrul Național, Bulandra. Începând cu anul 1982, după ce făcuse regie de film, a debutat ca regizor de teatru.

Artist complet, a avut în clasa a doisprezecea, la Casa de Cultură din Târgu Jiu, prima sa expoziție de desene; de-a lungul timpului a adunat peste 30 de expoziții pe care le-a și publicat în cartea autobiografică „Horațiu despre Mălăele”.

Mai multe informații: www.happycinema.ro

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement
Vedete3 săptămâni ago

Ce bani au câștigat Faimoșii, în reality show-ul fenomen SURVIVIOR ROMÂNIA

Vedete2 săptămâni ago

Scandal monstru la Survivor România! Doi concurenți s-au luat la bătaie pe insulă: „Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea!”

Premieră TV2 săptămâni ago

Zece concurente vor intra în cea mai frumoasă competiţie a stilului, la Kanal D2

Reality Show2 săptămâni ago

SURVIVIOR ROMÂNIA. Faimoșii, în pragul disperări nu mai găsesc drumul spre victorie!

Vedeteo săptămână ago

Mihai Zmărăndescu și Remus Boroiu de la Survivor România s-au luat la bătaie înainte de a participa la concurs

Reality Show4 săptămâni ago

VIDEO Ce concurent din tribul Războinicilor a părăsit competiția Survivor România!

Emisiuni3 săptămâni ago

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!

Premieră TV2 săptămâni ago

Marea premieră a sezonului 11 Chefi la cuțite le aduce lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu adversari surpriză la lupta pentru amuletă

Reality Show2 săptămâni ago

Cel mai scandalos concurent din tribul Faimoșilor a părăsit competiția. Dan Pavel: ”Suntem la jumătatea cursei pentru câștigarea marelui premiu

Reality Show3 săptămâni ago

Victorii pentru Războinici, lacrimi și conflicte pentru Faimoși, la Survivor: ”Indiferent de tensiuni, sunt și momente foarte frumoase

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

America Express, pe primul loc în topul audiențelor! A doua imunitate, așteptată cu emoții

Facebook

Advertisement

IN Trending