Connect with us

A-Z NEWS

Super amuzant! Ascultă declaraţia de dragoste a lui Marian Vanghelie pentru Oana Niculescu-Mizil (video)

Published

on

Matinalii de la Radio 21, Manuel D. Dinculescu, DJ Andi şi Anca Maco, l-au convins pe Ştefan Bănică Jr. să fie mesagerul declaraţiei de dragoste pe care Marian Vanghelie i-a făcut-o noii sale cuceriri, Oana Niculescu-Mizil. Chiar dacă nu este interpretată de adevăratul Ştefan Bănică, parodia muzicală realizată de cei trei matinali este inspirată din piesa “Veta”, semnată de renumitul artist, şi sărbătoreşte marea iubire care îi însoţeşte pe cei doi politicieni.

“Eu sunt amantul perfect, sunt mai tare ca James Bond. Chiar de mă numesc Marian, la gagici eu nu sunt tont.”, îşi începe Ştefan Bănică Jr de la Radio 21 declaraţia lui Vanghelie, pentru a atinge punctul culminant la refren: “Şi eu strig Oana! Tu eşti campioana! Oooo, eşti colegă de partid, îţi jur că m-ai terminat! Eşti mai sexy decât Udrea, atunci când ea a pozat. Şi îţi spun “Heeei”, am cele mai perverse idei.”.

Parodia muzicală pe care Manuel D. Dinculescu, DJ Andi şi Anca Maco au realizat-o, fiind inspiraţi de marea dragoste care îi însoţeşte pe Marian şi Oana, i-a făcut pe ascultători să îi bombardeze pe cei trei matinali cu SMS-uri la fel de amzante ca piesa.

“Cupidon şi-a trimis săgeata care este!”, scrie un ascultător Radio 21. “Le plac sau nu le plac de mine, trebuie să recunosc că Marian a dat lovitura”, spune un fan al celor trei matinali. “Hai ca sunteti tari! Nu puteati gasi alta voce mai buna ca a lui Banica pentru declaratia lui Marean care este!”, concluzionează un alt ascultător. Declaraţia lui Marian Vanghelie pentru Oana Niculescu-Mizil poate fi ascultată accesând următorul link:

Manuel D. Dinculescu, DJ Andi si Anca Maco se aud la Radio 21 în fiecare dimineaţă între orele 07:00 si 10:00, de luni până vineri, în cel mai devreme matinal de radio din România. Warm-up-ul este asigurat de către colegul lor de emisiune, Marian Soci, începând cu ora 05:00.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending