Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Pentru a cincea oară, duminică, 25 octombrie, emisiunea Super Bingo Metropolis, de la Antena 1, a fost prezentă pe micile ecrane ale românilor şi a devenit lider de audienţă. Premiile sunt din ce în ce mai mari iar, pentru următoarea ediţie, Ţociu şi Palade vor ridica miza premiului de Super Bingo Metropolis la 900.000 de lei (9 miliarde).

Antena 1 a fost lider de audienţă în această duminică, 25 octombrie, pe durata întregului tronson de prime time. Românii au urmărit postul Antena 1 după ora 22:00, în timpul emisiunii Super Bingo Metropolis, dar şi între 20:00 şi 22:00, pe durata meciului de fotbal de Liga 1 dintre Steaua şi Rapid.

Într-o singură lună, premiul de Super Bingo Metropolis a crescut cu 100.000 de lei (un miliard de lei). Duminică a fost înregistrat şi cel mai mare număr de câştigători de până acum. 5837 de români au primit premii numai în această ediţie de Super Bingo a emisiunii de la Antena1.

Norocul a bătut la uşa multor români iar unuia dintre câştigătorii din această duminică i-a stat scris în stele. Domnul Constantin Aurelian, din Bucureşti, a aflat de la Horoscop că va încasa un premiu, aşa că şi-a cumpărat imediat un bilet la Loto. Pe drum i-a ieşit în cale un agent Super Bingo Metropolis, de la care a cumpărat o serie de trei cartoane. La Loto nu a câştigat nimic, pentru că norocul stătea de fapt în cartoanele Super Bingo Metropolis, care i-au adus 100.000 de lei (un miliard de lei)!

Premiul cel mare, de 850.000 de lei (8,5 miliarde de lei) a ajuns la doamna Lenuţa Drimbareanu din Alba Iulia. Câştigătoarea are planuri generoase şi doreşte să folosească banii pentru a construi case pentru toată familia.

Ediţia din 25 octombrie în cifre:
– 5837 de câştigători
– Valoarea totală a premiilor :2.190.660 lei
– La concursul telefonic s-au acordat 815.500 lei ( 15 telefoane )
– Cel mai mare premiu acordat de Mr Bingo: Craiova -12 milioane

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Facebook

IN Trending