Connect with us

Grila de programe

Super-comedia “Office Christmas Party”, cu Jennifer Aniston și Jason Bateman, pe lista filmelor de sărbătoare la FilmBox

Avatar

Published

on

FilmBox România a programat pentru această perioadă pe canalele sale pelicule care vor ajuta telespectatorii să simtă cu adevărat magia Crăciunului. Vorbim despre comedii savuroase, povești impresionante de dragoste sau filme captivante pentru copii.

 

Piesa de rezistență pentru acest Crăciun este comedia nebună ”Super-party la birou” (Office Christmas Party), cu o distribuție de zile mari: Jennifer Aniston, Jason Bateman și Oliva Munn. Și când spunem “nebună”, nu exagerăm. Chiar Jennifer Aniston și Jason Bateman au recunoscut că la filmările pentru această peliculă cel mai dificil le-a fost să… nu râdă incontinuu. Jennifer Aniston joacă rolul unui CEO dur și responsabil, care trebuie să oprească petrecerea angajaților săi. Pentru frumoasa blondă tocmai seriozitatea a fost marea provocare, chiar dacă nu se afla la primul rol de șefă. Prieteni și parteneri în multe filme, Jennifer Aniston și Jason Bateman au și un truc prin care își stăpânesc crizele de râs în timpul filmărilor: ”Numai jumătate din corpul tău apare pe cameră, așa că ne putem ciupi de picior, de pildă”, explică Bateman. Jason Bateman a mărturisit că iubește rolurile din filmele de comedie: ”E frumos, distractiv și ușor să joci în astfel de filme. În drame, trebuie să fii tot timpul serios”, spune actorul. ”Super party la birou” este pe FilmBox Premium, în ziua de Crăciun, de la ora 21:00.

 

În preajma Crăciunului, FilmBox a pregătit și alte filme care să vă introducă în atmosfera de sărbătoare. Pe FilmBox Family va fi difuzat ”Un sărut de Crăciun” – povestea lui Wendy, o tânără proiectantă al cărei talent n-a fost încă descoperit, rămâne blocată într-un lift cu un necunoscut cu care ajunge să se sărute pasional. Când ușile ascensorului se deschid, Wendy fuge. Continuarea, pe FilmBox Family, pe 22 decembrie, de la ora 21:00.

 

Povestea lui Moș Crăciun se spune la FilmBox Extra HD. Demult, în Lapland, un băiețel pe nume Nikolas își pierde părinții într-un accident. Localnicii se hotărăsc să aibă grijă de el, fiecare timp de un an. În semn de recunoștință, Nikolas construiește jucării pe care le oferă gazdelor în preajma Crăciunului. Asta până când ajunge în casa unui tâmplar morocănos. Întreaga poveste a lui Moș Crăciun este pe 25 decembrie, de la ora 20:35, pe FilmBox Extra HD.

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending