Connect with us

AUDIENȚE TV

Super Neatza cu Răzvan şi Dani de la mare, lider de audienţă

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Cea mai nouă ediţie Super Neatza cu Răzvan şi Dani, transmisă live de la malul mării, din staţiunea Olimp, la Antena 1, s-a impus ca lider incontestabil de audienţă, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 54 de ani, cu un rating mediu de 2.4 puncte şi 30.1% cota de piaţă. Şi la nivel urban, liderul dimineţilor perfecte, Super Neatza cu Răzvan şi Dani a fost prima opţiune a telespectatorilor. 

De altfel, emisiunea a înregistrat un trend ascendent la nivelul targetului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 54 de ani încă de la începutul anului, în luna iulie programul ajungând la o medie de 1.6 puncte de rating şi 21.4% cota de piaţă. Totodată, matinalul de la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă la nivelul cotei de piaţă, pe publicul comercial 18-54 Urban, întreaga lună iulie. 

Advertisement

Cel mai urmărit matinal din România, Super Neatza cu Răzvan şi Dani, face casă bună cu distracţia şi la mare. Concursuri, muzică în aer liber, multe jocuri, invitaţi unul şi unul şi transmisiuni spectaculoase din toate colţurile ţării sunt premisele unor dimineţi speciale alături de gaşca matinalului de la Antena 1. 

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L. 
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe target-urile 18-54 Urban, Urban all şi Naţional
Perioada 25 iulie 2022

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending