SuperChill a strâns banii pentru Odette! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

SuperChill a strâns banii pentru Odette!

Published

on

Sunt veseli, ambițioși, puternici și, chiar dacă sunt încă la început de drum în industria muzicală din România, tinerii din SuperChill nu se dau în lături atunci când e vorba să ajute oamenii din jur.

Fiind informați de către unul din mentorii lor, Nicu Dumitrescu (percuționist în trupa lui Mihai Mărgineanu), că va avea loc un concert caritabil cu scopul de a strânge bani pentru Odette, tânăra de 29 de ani diagnosticată cu cancer, SuperChill și-a manifestat imediat dorința de a participa la această strângere de fonduri, care a avut un rezultat minunat: s-au strâns toți cei 45 000 de euro de care Odette avea nevoie ca să-și continue tratamentul și ca să se poată opera luna viitoare!

”Imediat ce am auzit de caz și de evenimentul care va avea loc pentru Odette, am decis să ne implicăm. Ne-am gândit că oricare dintre noi putea fi în locul ei și ne-am fi simțit extraordinar de bine să aflăm că lumea vrea să ne sară în ajutor. Aseară a fost magic! Ne bucurăm foarte mult că s-au strâns banii pentru Odette și că am contribuit la acest lucru prin intermediul muzicii noastre! Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în acest caz și felicitări sincere lui Odette!”

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending