SuperChill luptă pentru cazul lui Odette! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

SuperChill luptă pentru cazul lui Odette!

Published

on

Odette este o tânără de 29 de ani care a fost internată la sfârșitul lunii aprilie 2013 la Spitalul de Urgență Floreasca, cu diagnosticul de tamponadă cardiacă.

Ecografia efectuată la internare indica lichid pericardic în cantitate mare, dispus circumferențial, colaps de atriu drept și schiță de colaps ventricul drept. Puncția pericardică a evidențiat lichid hemoragic incoagulabil. Examenul histopatologic al lichidului pericardic evidențiază multiple celule atipice cu pleomorfism nuclear.

A suferit o intervenție chirurgicală prin care s-a produs o fereastră pericardo-pleurală și s-a luat proba de țesut pentru biopsie. Rezultatul biospsiei indică prezența de celule tumorale maligne de tip carcinom slab diferențiat. La începutul lunii iunie Odette a fost internată la spitalul Nordwest din Frankfurt, unde a fost diagnosticată cu adecarcinom pulmonar – localizat în lobul inferior stâng.

A început tratamentul cu citostatice, starea ei s-a îmbunătățit încă de la prima ședință, dar lupta nu este nici pe departe încheiată, așa că Mihai Mărgineanu a reușit să strângă o echipă de artiști dispuși să lupte pentru cazul lui Odette și să cânte gratis, banii vânduți din bilete ajungând direct în contul ei, cu scopul de a plăti tratamentele de care mai are nevoie pentru a se asigura că va avea o viață lipsită de teama că s-ar putea ca mâine să nu mai deschidă ochii.

SuperChill se alătură campaniei ”Pentru Odette” și va urca pe scena de la Hard Rock Cafe miercuri, 16.10.2013, începând cu orele 20:00, alături de nume mari precum Florin Chilian, Vița de Vie sau Nicu Alifantis.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending