Supercupa României, Steaua - ASA Târgu Mureș, în direct la PRO TV - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Diseară, de la ora 21:00,PRO TV va difuza Supercupa Romaniei! 14.000 de spectatori vor umple stadionul Farul din Constanța cu ocazia unei Supercupe de poveste. Primul meci al lui Mirel Rădoi în calitate de antrenor al echipei Steaua este LIVE la PRO TV.

Campioana României întâlneşte echipa ASA Târgu Mureș, antrenată pentru prima și ultima dată de Dan Petrescu. Acesta şi-a anunţat plecarea în China după Supercupa din aceasta seară, indiferent de rezultatul meciului.

Trofeul pentru care se luptă cele două echipe a fost comandat special în Italia, are 6 kilograme și va rămâne în vitrina echipei câștigătoare pentru totdeauna.

Pentru stelişti, primul meci al sezonului din Supercupă este şi primul test înaintea adevăratului examen. Examenul UCL. Steaua se bate cu AS Trencin, campioana Slovaciei în turul 2 preliminar Champions League. Ambele meciuri din Ligă se văd la PRO TV, marți 14 iulie și miercuri 22 iulie.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending